Betaald Zattoo beëindigen - het is zo eenvoudig! 2023

Betaald Zattoo beëindigen – het is zo eenvoudig!

beëindigen Zattoo en in de toekomst gratis alle tv-stations online. We zullen we vertellen u de maandelijkse kosten in eerste instantie krijgt ontdoen van en na vrije RTL & Co kan mobiel of PC bekijken!

Al dan niet rechtstreeks in de browser of door het downloaden van de Zattoo app dienst is in principe gratis. Wie heeft toch gekozen voor een abonnement en die wil nu om zich te ontdoen van het, kan in een paar stappen:

Zattoo te annuleren en het abonnement te beëindigen

Een betaald abonnement kan direct te beëindigen op de site van Zattoo. Deze gebruikers moeten inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord op het eerste. Om toegang te krijgen tot de opties voor het beheren van de account, klikt u op de gestileerde figuur in de rechterbovenhoek.

beëindigen ZattooHet abonnement eenvoudig online annuleren via de website van Zattoo.

In het pop-up venster is nu selecteert het menu-item van mijn rekening. Hieronder vindt u doorgestuurd naar de pagina met alle relevante informatie, zoals de geboekte abonnement of betaalmethodes. Achter de Personal Information & Het wachtwoord kan nu de optie activeren verandering en de automatische verlenging wordt uitgeschakeld door te klikken van het volgen van achter de abonnementen.

Zattoo beëindigen door de extensie uitgeschakeldAfbeeldingen: Zattoo.

Overigens is een termijn van 48 uur voor de geplande pakket.

In iTunes, Google Play of Amazon beëindigen het abonnement

Als je zijn pakket via iTunes hebt geboekt, Google Play of Amazon, moet deze worden beëindigd bij de aanbieder. Dit kan worden gedaan via de bijbehorende winkel in het menu onder mijn abonnementen, of direct in de Zattoo app. Voor deze laatste variant van de toepassing en rapporten te openen u in voorkomend geval, met de gebruikersnaam en het wachtwoord. Onder de rubriek Mijn account gewünchte het abonnement kan worden geselecteerd. Klik op Change: u wordt doorgestuurd naar de juiste winkel, waar je Zattoo aan te kondigen.

  Zattoo voucher for 30 days Premium HD enjoyment

stream gratis na beëindiging

Die ondanks de opzegging niet willen missen op de online TV, kan Zattoo ook volledig gratis te gebruiken in de basisversie. Dit is echter slechts een beperkte selectie van zenders beschikbaar en de streaming wordt onderbroken door extra reclame. zijn vooral pijnlijk waarschijnlijk de meest hoogwaardige en didactisch uitdagende programma’s van de RTL-groep en worden gemist door Pro7Sat1, omdat deze stations ontbreken in de gratis versie. ten minste 30 dagen dit over streaming portals TV vandaag nog op de RTL-zenders en 7TV: voor ProSiebenSat.1 Media gratis op pc of mobiele apparaat. Degenen die willen doorgaan met alle toonaangevende commerciële tv-zender op te laden na een maand, leert in het artikel: RTL live stream gratis op uw telefoon, tablet of pc, welke tools de zender kan ook worden bekeken gratis.

map