zoekt naar een geschikt alternatief Zattoo?

Zattoo alternatief op zoek naar? Deze next-generation tools maken het online TV comfortabel. Leer alles over de beste apps en websites hier & live-uitzending stroom op elk apparaat!

Wie is niet overtuigd van het programma selectie na het downloaden van de Zattoo app, kan het hulpprogramma aarzeling naar nirvana. Inmiddels zijn er meer dan genoeg alternatieven - volledig gratis of met pay extra functies ten opzichte van de moeder van de tv-streaming ziet er oud.

Zattoo alternatiefIs er een alternatief Zattoo?

Zattoo alternatief: deze apps maken van de slimme telefoon naar de TV

Onze eerste Zattoo alternatief is strikt een online video recorder. Na YouTV app te downloaden Gebruiker juridisch en volledig gratis opgenomen uitzendingen van Duitslands grootste tv-station kan worden en afgespeeld kort na. De portefeuille bestaat uit 45 Duitse zenders, met inbegrip van de RTL Group en ProSiebenSat.1 Media SE, verkrijgbaar bij andere leveranciers die alleen in een betaald abonnement. Als je het wilt van de fabrikant kan ondervindt met het downloaden van de TV Applicatie nu elke stream naar RTL bijbehorende zender LIVE. De tool biedt het betaald abonnement model TV NU PLUS zelfs zendingen vóór hun eigenlijke release datum. Wie beslist moet betalen 2,99 euro per maand, maar het concept kunnen testen gedurende 30 dagen. Een vergelijkbaar model moet de Pro7 downloaden: Zelfde en alle kanalen van de groep in een applicatie.

Beter TV kijken op de PC?

Alles wat net is aangeprezen als applicaties voor smartphones en tablets, is ook beschikbaar als Zattoo alternatieve browser. Om dit te doen riep de bijbehorende websites en ingelogd met alleen de bestaande account - respectievelijk geregistreerd. Zonder registratie kunnen alle Duitse zenders op de zijkant Mooie televisie streamen. Maar wees voorzichtig: Gebruiker verplaatsen hier in een juridische grijze zone. Aangenomen wordt dat de aanbieder een vergunning om de aangeboden content af te spelen heeft. Op dit moment zijn de gebruikers nog steeds niet gewaarschuwd voor schaduwrijke streaming portals of de juridische situatie blijft zoals nu nog niet met zekerheid zeggen. De situatie is vergelijkbaar manier, met portals zoals kinox.to, Branden-serie & Het aanbieden van Co. de huidige hit-serie en blockbuster gratis stream.

Zattoo alternatiefDe Pro 7 app, kan de verzender van de groep stroom en uitzendingen worden teruggehaald, zelfs na de eigenlijke uitzending in de mediatheek.

Geen gratis live streaming

Momenteel worden de kaarten in de online TV bijna dagelijks herschikt schieten nieuwe apps als de spreekwoordelijke paddestoelen. Op welke manier je het ook bekijkt, ofwel gratis apps of het gebruik van tv-portals voor een maandelijkse vergoeding, hoeft live TV niet te bieden of zijn gewoon illegaal. Echter, er worden vergeleken met Zattoo al kanten met een duidelijker operatie of gimmicks, zoals toegang tot reeds uitgezonden programma's, zoals met YouTV:

map