Zattoo voucher voor 30 dagen Premium HD genot

Zattoo voucher Verlossen en 30 dagen Bekijk de hele site van de grootste Duitse online tv-dienst in HD. Hier kunnen de aanbieding inwisselen!

Of het nu in de browser of door het downloaden van de Zattoo app op mobiele apparaten, de Zwitserse software is de meest gebruikte dienst in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland om tv te kijken online. In aanvulling op de gratis, advertentie-ondersteunde basispakket geven meer kanalen in HD in een betaalde add-on-pakket. Ondertussen, een hele reeks programma's "on demand" kan zijn - dat wil zeggen op afroep binnen een groter tijdsbestek dan de eigenlijke uitzenddatum Uitzicht:

Inwisselen Zattoo voucher en krijg 30 dagen gratis Zattoo HIQ

Met de betaalde premie pakket gebruikers krijgen de volgende voordelen:

  • Extra Kanaal: Pro7, SAT.1, Kabel1, SAT.1 goud, Sixx, ProSieben MAXX RTL en RTL 2, VOX, n-tv, Super RTL RTL nitro, RTLplus, plus TOGGO
  • 33 zender High Definition
  • Geen advertenties bij het schakelen tussen de zenders

Afhankelijk van de geboekte periode, de kosten van dit aanbod zonder een overeenkomstige Zattoo voucher bedragen:

  • Een dag voor 1,59 euro
  • Een maand voor EUR 9,99
  • Drie maanden voor 27,99 €

Let op: De voucher kan alleen worden ingewisseld door klanten die niet zijn getest gratis Zattoo HiQ. Voor elk ander gebruik van Zattoo HiQ is verschuldigd.

Hier Zattoo voucher kan gemakkelijk worden ingewisseld en de volledige omvang van de diensten te worden gebruikt voor 30 dagen gratis.

Zattoo voucherMet Zattoo coupon kunt u de Premium Package gebruiken 30 dagen gratis.

Inwisselen Coupon: Hoe werkt het?

Na het bellen van de pagina gebruikers moeten zich eerst registreren voor de dienst. Dit kan gedaan worden via een e-mail adres, Google Plus of Facebook. Naar aanleiding van een pagina waarop de gratis proefperiode moet worden bevestigd wordt geopend. Om te profiteren van het aanbod, maar een betaling optie hebt geselecteerd en de bijbehorende gegevens worden ingevoerd. Eventueel kan dit gebeuren met een creditcard of PayPal.

Inwisselen coupon ZattooIs vereist om een ​​betaling optie opgeeft.

Tip: Het aanbod gaat naar een betaald abonnement na de 30 dagen. Wie wil om tv te kijken online zonder kosten, dus je moet niet vergeten om te annuleren in de tijd. De annulering moet worden ontvangen twee dagen voor het einde van de maand gratis Zattoo. Het abonnement is gemakkelijk te beëindigen door in te loggen met zijn geloofsbrieven en onder de rubriek Mijn account noemt het abonnement optie. Hier onder Automatische verlenging kan geklikt de optie Uit en de inschrijving zijn dus beëindigd. Degenen die zich hebben aangemeld via Google Play, iTunes of Amazon, maar het abonnement in de instellingen van elke winkel vergt duidelijk. Meer informatie over hoe mobiele Zattoo kunnen künigen, zijn er in ons artikel.

map