Agario: cheats, strategieën, tips en trucs

Agario: cheats, strategieën, tips en trucs

op zoek naar Agario Cheats? Er zijn allerlei strategieën en tips om te katapulteren naar de top van de highscore lijst van de lange-running!

Of het nu in het kantoor of op een computer thuis: In de tussentijd alle pc’s zijn besmet met de kleurrijke cellen. En de epidemie zich verspreidt! Ondertussen is er de cultus spel Agario voor Android te downloaden. Zo kunnen gebruikers ook gaan jagen kleurrijke cellen – of van hen vlieden.

Agario Cheats

Agario Cheats – wat zit erachter?

Opnieuw en opnieuw op het net Agario cheats en hacks. Ze beloven de gebruiker te verplaatsen met een hogere snelheid over het scherm om twee of onzichtbaarheidsmodus groeien. Maar neem alle aanbiedingen van dit soort behoorlijk wat schade goederen naar de PC te voorzien als de gamer voordelen. Zo probeert het! Wie wil er nog steeds om uit de kleurrijke cel wirwar als de winnaar, moet proberen de volgende strategieën en trucs:

vinden van de perfecte server

welke server ze kiezen: om zo snel en behendig te spelen, moeten gamers een strategische beslissing voor het begin te maken. Deze instelling kan worden gevonden verborgen achter de versnelling onder het veld van bijnamen. Daarom is Europa voor onze breedtegraden moeten worden geselecteerd.

verschuilen achter virussen

Als een kleine cel een is sneller dan de grote cellen, hoewel deze nu en dan gevaarlijk dichtbij komen. een is in de buurt van een gekartelde virus achter dit kan verbergen. Virussen, cellen kan een bepaalde grootte in enige feit verdelen.

lokken tegenstander in een val

Achter virussen spelers niet alleen verbergen. Ze kunnen ook worden gebruikt om grotere tegenstanders in de val lokken. Gevangen het virus van de tegenstander, kan de gedeelde cellen om je eigen groei worden toegevoegd.

Agario Cheats virussen

Speed ​​per divisie

Voorbij een bepaalde grootte, de cellen zijn vrij traag en inflexibel. Op kritieke momenten helpt het dan om gewoon splitsen de cel. Hiervoor drukt u op de spatiebalk in browser spel in de app je hetzelfde effect kan bereiken als je tikt op het symbool%.

gebruik maken van slimme hoeken

Aangezien het speelveld beperkt, hoeken een bepaalde strategische uitdaging. Kortom, een kleine, wendbare cel zoveel mogelijk hoeken moeten vermijden, omdat ze snel kunnen worden wordt een val bij een overeenkomstig grote cel geplaatst voor het. Omgekeerd kan de spelers als ze eenmaal bereiken van een bepaalde grootte, kleinere cellen met precies deze tactiek bederven de pret.

Anna K.

Sluiten van Anna K.

Hoewel Agario cheats zijn een mythe, met deze tips gemakkelijk moeten maken naar de top van de lijst spelers hoge score. Wie wil dit spel te spelen in een individuele lay-out, leren hier hoe de huiden in Agario veranderen.

map