rond de Update Google Play Store zijn er twee manieren. Zodat gebruikers niet hoeven te wachten voor het gereedschap om zelfstandig updatetet op een bepaald punt, maar kan een handje te helpen. Zozeer zelfs!

De eenvoudigste versie is een update via APK. Op Freeware.de er om altijd de nieuwste versie van de Google Play Store-app te downloaden. Als alternatief kunt u een update probeert te breken op de Settings menu-item.

Update Google Play Store - welke voordelen heeft dit?

Bijna alle updates die het Android-systeem te gebruiken zal geleidelijk worden verdeeld. Echter, dit gebeurt op de achtergrond, zodat de meeste gebruikers per niets niet zal merken. Vaak zijn er verschillende redenen, zoals de handige betalingsmethoden, gebruiksvriendelijke bediening en een nieuw ontwerp dat zal worden gespeeld met de update op uw mobiele apparaat. maar die niet willen wachten kunnen gaan de volgende stappen:

herziening en actualisering versie van de Google Play Store in het Instellingen-opties

De eenvoudigste manier om de Play Store-to-date te brengen, is dit:

  1. Eerst moet je de Play Store-menu Google te openen.
  2. Naar aanleiding van de optie-instellingen worden geselecteerd.
  3. Aan de onderkant is er de geïnstalleerde versie.
  4. Met Zet in op het versienummer wordt gecontroleerd of er een update beschikbaar is.

Als dit het geval is, kunt u beginnen direct met het oog op het actualiseren van de Google Play Store.

Update Google Play Store

Voer Play Store update via APK

Als u een item te vinden in het menu om het actualiseren van de Google Play Store om de APK hulp te downloaden. Deze in de setup van derden of onbetrouwbare bronnen moet worden aanvaard. Nadat u de APK te selecteren en tik op de optie Install. het vervangen van de oude met het nieuwe systeem app kan bevestigd moeten worden na de installatie. De update met behulp van de APK duurt slechts een paar klikken en kan worden gedaan in een paar minuten.

Update Google Play Store

Start bijgewerkte app

Om te kiezen uit talloze apps, boeken, films en muziekbestanden, de app moet nu alleen worden gestart. Als er geen snelkoppeling op het bureaublad te vinden, komt men in de App Launcher en klik op de Play Store-symbolen in de winkel. Na de update kan zoeken naar nieuwe producten, of de app trendy in het huidige ontwerp te installeren.

Algemene instructies voor het installeren van APK: In de regel alle apps van Goolge worden getest. het installeren van malware op hun apparaten, de kans is zeer laag voor apps uit de Play Store. APK's uit andere bronnen te installeren, dit is in feite een hoger risico en mag alleen vertrouwde sites.