De Google Play Store is op Android-apparaten de app centrum bij uitstek en onmisbaar voor het beheer en het installeren van apps. Helaas, het gebeurt zo nu en dan naar een Play Store-fouten en problemen na het downloaden en installeren van de Google Play Store-app. Bijvoorbeeld, de Play Store opent onjuist of apps niet meer worden gedownload. We onthullen stap voor stap wat de gebruiker kan doen als de Google Play Store problemen oplevert!

Google Play Store werkt niet meer: ​​Wat te doen met een Play Store-fouten?

Iedereen die moeite om het gesprek of om apps en games uit de Play Store te downloaden Google Play Store en foutmeldingen als heeft "geen verbinding". "Kan informatie van de server RPC halen: S-7: AEC-0]" "AppName kan niet worden gedownload vanwege een fout. (927)" of "Time-out aansluiting" ontvangt, moet als fundamentele oplossingen worden overwogen voor bijna elke foutcode cache van de Play Store en Google Play-services leeg, de app gegevens van Play Store & Clear Google Play-services en verwijder Play Store updates. Ook, verwijderen en Neueinrichten Google-account en als een laatste redmiddel om het apparaat te herstellen naar de fabrieksinstellingen hulp beloven.

Play Store-foutenWat doe fout in een Google Play Store? (Afbeelding: Google / Redactie)

Google zelf raadt het uitvoeren van de volgende zeven stappen opeenvolgend in Google Play-problemen:

  • Stap 1: Zorg ervoor dat een internetverbinding of een mobiele gegevensverbinding beschikbaar is. vervolgens het apparaat opnieuw op.
  • Stap 2: Werk de datum en tijd op uw apparaat
  • Stap 3: Wis de cache en data
  • New Play Store updates te installeren Stap 4:
  • Stap 5: Installeer updates van het systeem
  • Stap 6: Controleer of de download manager wordt geactiveerd
  • Controleer de beschikbare ruimte op het apparaat: Stap 7

Fix Google Play serverfout

Wie wil op te lossen een Google Play-server error door het schrappen van de laatste update van uw telefoon, opent u de applicatie manager in de instellingen, selecteert u de Play Store en tik op updates te verwijderen. Na het herstarten van de Google Play Store, kunnen gebruikers een nieuwe poging om de app update te installeren wagen. Soms is het handig om het opzetten van de Google-account synchronisatie nieuw. Hier, de gebruiker opent Accounts en synchronisatie in instellingen, kiezen hun eigen Google-account, dit account en worden afgezet op om een ​​nieuw account toe te voegen. de smartphone herstart nu en de Google Play Store moet gemakkelijk te openen voor nieuwe apps te installeren zonder server error.

Wat te doen met de Play Store-fouten RH-01?

Vooral vaak de Play Store-fouten RH-01 optreedt. Hier is er een transmissie-fout bij het bijwerken of installeren van een app. De oplossing: de gegevens en het cachegeheugen van de Google Play Store en Google Play-services verwijderen en opnieuw aan te melden in de Play Store. Het kan ook helpen om de eigen Google-account van het apparaat te verwijderen en hier opnieuw toevoegen de haven.

Google Play error 505 en 491

Veel gebruikers klagen over de Google Play fout 505 waarmee de Play winkel weigert een app te installeren. Oorzaak zijn gelijknamige permissies in het systeem van twee verschillende apps hier. Dus als je een eerdere app van dezelfde fabrikant is geïnstalleerd, moet u deze verwijderen om de fout te verdwijnen. In het helaas ook veelvuldig Google Play error 491 geen downloads en updates zijn mogelijk. De gebruiker verwijdert een oplossing te meten zijn rekening en stuurt deze daarna opnieuw. Bovendien moeten de gegevens van de Google Play-services worden verwijderd om te corrigeren de Google Play error 491