Soms zijn er gevallen waarin je leert over forward WhatsApp willen. Of het nu afbeeldingen, nieuws, video's of gelijk is aan de chatgeschiedenis: We hebben onderzocht voor u en geprobeerd.

forward WhatsAppBerichten, foto's, video's, documenten en zelfs hele gesprek kan je doorsturen via WhatsApp. (Foto: pixabay / Redactie)

WhatsApp vooruit: Select News

Als iemand weer iets dat je dringend andere contacten moeten informeren schreef ook - redenen, er zijn talloze - er zijn verschillende mogelijkheden. Individuele berichten kunnen eenvoudig worden doorgestuurd. Alles wat je nodig hebt is natuurlijk WhatsApp voor Android of WhatsApp voor iPhone:

  1. Opent het chat waaruit u één of meer berichten doorsturen.
  2. Selecteert die berichten over grote kraan. Zo kunt u meer gelijk selecteren.
  3. Om deel te nemen getypte de rechterbovenhoek van de pijl om de lijst met contactpersonen.
  4. kiest nu één of meerdere ontvangers aan wie je wilt dat het nieuws komen. Als je ze wilt direct doorsturen naar meerdere mensen de teksten dus u moet er niet specifiek een groep aan, maar u kunt, dankzij de multi-Sharing (instructies hier!) Tik op de lijst van alle personen in successie. De pijl in de rechterbenedenhoek van de chat tekst aan deze contactpersonen of groepen sturen.

WhatsApp Sharing ContactenDankzij de multi-delen kunt u ook alle inhoud gelijk door te sturen naar meerdere personen. (Afbeelding: Screenshot WhatsApp / Redactie)

Let op: Helaas zijn de teksten niet verzonden in de juiste volgorde. Zeg: De ontvanger weet niet van wie de oorspronkelijke teksten komt, laat staan ​​dat ze niet van jou komen. Dit heeft privacy redenen. Als u iemand wilt laten zien, maar dat het een gesprek met een bepaald contact, maakt je beter een screenshot en stuurt het als een afbeelding aan een contact.

Opmerking voor iOS-gebruikers: Heeft uw iPhone, moet je niet alleen tik op de pijl boven. Nadat u een bericht hebt geselecteerd over een klein menu van waaruit u "Forward" kan selecteren of "Delete" verschijnt.

Foto's en video's te delen: Hoe

Natuurlijk kan zelfs foto's worden omgeleid. Dit op zijn beurt is een van de gemakkelijkste oefeningen. Het is aan jou of je gewoon stuurt alleen de afbeelding of de eventueel meegestuurd door een ander contact tekst.

Je kunt gewoon een beeld te krijgen vooruit in WhatsApp als je gaat als volgt:

  1. Opent het chat waarin u de afbeelding of verzonden en ontvangen. Daarnaast zie je een grijze cirkel met een pijl erin.
  2. Getypt op deze pijl en u zal worden doorgestuurd naar een lijst met contacten. Daar kunt u de contactpersoon aan wie u de afbeelding wilt verzenden.
  3. Ook hier kun je meerdere ontvangers, die toen het beeld te krijgen, dankzij de multi-sharing selecteren door te tikken.

Wil je echter een bijschrift toevoegen, kunt u ook delen van het beeld door uw gasten te lang typen - als een boodschap - en dan boven selecteert u het pictogram voor delen. Dan is een contactpersoon te selecteren en je kunt nog steeds tekst invoeren voor het verzenden.

De originele titel kan hen niet mee op Android. Op de iPhone, draai er deze mogelijkheid. Hier een teek kan in de tekst worden geplaatst door te tikken op de "Forward" nog niet.

Voor video's en documenten werkt deze instructie op dezelfde manier ,.

WhatsApp forward ChatWoltl u een hele chatgeschiedenis te sturen, moet je Android omweg te gaan via e-mail. (Afbeelding: Screenshot WhatsApp / Redactie)

Zendt een gehele gesprek of delen daarvan

iOS-gebruikers hebben een groot voordeel hier: U kunt alle chatgeschiedenis te sturen op WhatsApp, door te scrollen naar de top van een praatje, en kan blijven van de chat te sturen op "Edit". Dus individuele berichten - - Hier, individuele componenten kunnen worden geselecteerd. Android-gebruikers hebben deze mogelijkheid niet. Tenminste niet op deze manier. Het is echter mogelijk om alle van de chat te sturen per post. Op zoek naar je in de bijbehorende praatje te vullen, klikt u op de rechterbovenhoek van de drie punten, selecteert u "Meer" en tik op "Chat via e-mail." Nu kun je zelfs kiezen of u de chat-mail met of zonder media.

Let op: Verhoog de media van de e-mail. Als er veel media-gasten aanwezig zijn, kan het zijn dat de e-mail niet aankomt, omdat er niet genoeg ruimte in de mailbox bestaat. Kies nu uw e-mail provider, de e-mail en de ontvanger ontvangt het chat verzonden als een .txt bestand.