ondanks alle alternatieven voor velen de Office-suite is nog steeds de nummer één op het gebied van tekstverwerking, spreadsheet en Co .. maar het heeft ook zijn prijs, niet per se van toepassing op studenten. Maar kun je Microsoft Office Student gratis krijgen? We vertellen u meer.

Microsoft Office Student gratisJe vraagt ​​je af waar je Microsoft Office Student voor gratis? Misschien zelfs op de universiteit! (Foto: pixabay / Redactie)

Microsoft Office Student voor gratis? Gedeeltelijk mogelijk!

Als student heb je op een goede tekstverwerker, presentatiesoftware of een hulpmiddel voor spreadsheet gewoon geïnstrueerd. Hoe anders papers, scripties, papers en Co. worden geschreven en voorbereid? Vaak, Word, PowerPoint en Excel zijn de eerste keuze, maar de meeste zijn opgegroeid met deze programma's.

Maar wat als je ineens niet langer toegang heeft tot de oude software, omdat er een nieuwe computer hermusste of Word eerder gebruikte is gewoon hopeloos verouderd? Voor studenten die vaak hoog software prijzen zijn zelden betaalbaar. Ook de huidige Office 2016 te downloaden is na de gratis proefperiode - zij het goedkoper dan de vorige - nog steeds te duur. Hoewel de Home Edition nu als een student versie wordt beschouwd, het kost nog ongeveer 150 euro per licentie. Maar studenten van sommige universiteiten zijn gelukkig!

Microsoft Office Student vrije samenwerkingVoor de samenwerking met andere Office 365 is zeker de beste keuze. (Foto: pixabay)

Office 365 in het Educatief versie

Het sleutelwoord Office 365. Hoewel het abonnement model aangeboden door Microsoft eigenlijk kost per maand ten minste zeven euro en 69 euro per jaar. Er zijn echter een variant speciaal voor studenten en docenten en andere Unimitarbeiter. Je kunt zelfs de Pro Plus-versie, die u onder andere samenwerken met anderen en delen van documenten weer vereenvoudigd downloaden. Het knelpunt: Uw universiteit om dit model te bieden heeft.

Bijna 80 universiteiten en hogescholen bieden hun leerlingen een vrije toegang tot Office 365 - zolang ze worden ingeschreven aan de universiteit.Als uw universiteit is en uw bestelling te mogen gebruiken als student gratis Microsoft Office, kunt u hier controleren: Microsoft Office 365 - is mijn universiteit daar?

Mocht u uw college niet kan wonderen vinden, maar eens kijken naar de IT voor - misschien wel de toegang is nog nieuw en de universiteit daardoor niet in de lijst.maar anders moet je een paar andere opties.

College is het niet? Er zijn alternatieven

Als alternatief kunt u een beroep doen 365 University op Office. Dit model zal je een keer kost 79 euro en u kunt gebruiken op alle apparatuur lang alle geïntegreerde toepassingen voor vier jaar.

Of je sluit je samen met vier anderen en het organiseren van uzelf naar Office 365 Thuis Access, waarvan 99 euro per jaar kost. Door middel van vijf die bijna 20 euro per persoon.

Je komt helemaal gratis als u gewoon gebruik maken van Office Online. Deze variant U kunt gewoon bellen via de browser - maar niet alle functies zijn hier verkregen. De vangst: U hebt online toegang ook op te slaan.

Heeft u alleen in Microsoft OneNote geïnteresseerd, je zo helemaal vrij te krijgen dit ook.

Microsoft Office Student vrij werkEén ding is duidelijk: Een goede office suite faciliteert je werkt aan de universiteit. (Afbeelding: Microsoft)

Maar soms, bijvoorbeeld, studentenraden hebben rondvliegen ergens een oude versie van Office op een CD, die u kunt, indien nodig, kan lenen u soms inclusief de belangrijkste - als uw notebook of pc zelfs nog een cd-station. maar deze tip heb je niet door ons. En overwegen: Sinds Microsoft een aantal bepalingen heeft gewijzigd, het werkt goed de meeste, met Word 2007 of zo. En voordat je het gebruikt, dan kunt u ook kijken naar een gratis alternatief voor of gewoon gebruik maken van Office Online.

Mocht u Word en Co hoeft alleen maar voor een korte tijd, dan kunt u gewoon kijken naar ons Office 2016 download. Een maand kunt u de suite gratis testen.

Maar u ziet: Er zijn manieren waarop u gratis Microsoft Office Student kunt gebruiken - op zijn minst zeer goedkoop of. Veel succes met je studie!