Outlook werkt niet meer? We laten zien welke problemen het e-mailprogramma Microsoft Outlook komen het meest voor en hoe ze snel en gemakkelijk kunnen worden opgelost!

Outlook werkt niet meer: ​​oorzaken en oplossingen

Wanneer Outlook weigert te starten of crasht op onverklaarbare wijze weer en stopt met werken, zijn vaak verouderde invoegtoepassingen de oorzaak waarmee de Office-programma niet zo goed kan verwerken na de Microsoft Office download. In plaats van duidelijk benoemen van de dader, de Outlook-gebruiker alleen helaas heel zinloos foutmeldingen zoals ontvangt "Microsoft Outlook werkt niet meer" of "Outlook zal sluiten en u zal zo spoedig worden aangemeld als er een oplossing beschikbaar", Dit helpt verder het kantoor gebruikers, natuurlijk, niet echt. Daarom moet hij zelf actie ondernemen en maken het exacte punt van mislukking geïdentificeerd.

vaak oudere add-ins zorgen voor stabiliteit problemen en crashes.

Voor veel MS Outlook add-ins zijn beschikbaar die het e-mailprogramma te breiden met extra functies en ook de samenwerking met andere applicaties of websites toe te staan. Helaas, net oudere add-ins bieden meer en meer voor de stabiliteit problemen en crashes. Daarom kan het nuttig zijn om deactivering van de Outlook Add-ins te testen en na te gaan of deze procedure lost de problemen zijn. Eerst moet de gebruiker MS Outlook wordt gestart in de veilige modus. Hiervoor opent hij de ingang lijn, bijvoorbeeld de toetsencombinatie Win + R, waardoor de volgende opdracht: Outlook / safe. Dit zorgt ervoor dat de populaire e-mailprogramma van Microsoft wordt gestart zonder add-ins.

Outlook werkt niet meer

Outlook niet meer werkt omdat één van de add-in probleem veroorzaakt

Na Bedek je mail profiel, de gebruiker controleert of MS Outlook nu is stabiel en conflict-vrij. Als dat zo is, de oplossing is duidelijk: Outlook niet meer werkt omdat een invoegtoepassing het probleem veroorzaakt. De manier om dit, de resultaten op te lossen in Outlook met behulp van opties en add-ins. Er is een lijst van geïnstalleerde extensies die gemakkelijk kan worden uitgeschakeld. Op deze manier zijn ze samen begonnen met Outlook voorkomen. Het is zinvol om de start van alle add-ins in eerste instantie te blokkeren en geleidelijk terugkeert individuele extensies kunt totdat de eigenlijke vervuiler wordt gevonden. Deze add-in blijft gedeactiveerd en dan op de Outlook niet meer problemen hebben.

Andere redenen zijn mogelijk, maar add-ins als oorzaak nummer 1

Er zijn nog andere goede redenen waarom Outlook niet meer werkt en de Office-toepassing instabiel. Omdat de add-ins zijn fout oorzaak Nummero 1, het is de moeite waard, echter, om eerst zoeken op dit punt voor de dader. Als dit niet lukt, moet de gebruiker MS Office moet volledig verwijderen en opnieuw installeren.

De eenvoudige methode: herstart PC!

Soms is het echter voldoende om de PC gewoon opnieuw op te starten, omdat deze eenvoudige procedure op basis van ervaring heel vaak zijn de problemen opgelost op zijn eigen. Dus probeer het gewoon en misschien de gebruiker geluk en "Outlook werkt niet meer"-probleem is volledig gedaan door zelf!