Zet NTFS naar FAT32 en vice versaNTFS naar FAT32 Wizard converteert tussen de twee gelijknamige bestandssystemen. Zonder opmaak en tijdrovende back-up van belangrijke gegevens maakt de converter van FAT32 schijven NTFS-volume, en vice versa.

Zet NTFS naar FAT32 en vice versa

Deep uitgebreide computervaardigheden zijn niet nodig voor deze acties. De gebruikersinterface van NTFS naar FAT32 Wizard biedt ook slechts waarmee de richting van de conversie is ingesteld twee knoppen.

FAT32 converteren naar NTFS en vice versa

In een tweede stap de gebruiker de schijf te selecteren, en zet tenslotte zetten in versnelling. Hier, NTFS naar FAT32 Wizard is de fabrikant van commercieel verkrijgbare harde types schijf van de interne harde schijven via USB Extern naar solid-state drive disk storage. ntfstofat21 Let op: In het zip-bestand van deze gratis volledige versie is er een TXT-bestand met een gebruikersnaam en activeringscode. Klik na het programma te starten op de knop Registreren en voeg deze informatie in de juiste gegevens velden, dan is de volledige versie is ingeschakeld. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.