Wie Apple Music Audiobooks onderzoekt helaas niet een grote keuze, want - zoals de naam al doet vermoeden - bijna alles bij Apple Music naar muziek. We zullen vertellen waaronder audioboeken en hoorspelen zijn nog niet beschikbaar voor de streaming-dienst van Apple. Vanaf hier en gaan na Apple Music for Windows download op hoorspel zoekopdracht!

Apple Music Audiobooks spelen slechts een ondergeschikte rol

Veel gebruikers vragen zich af hoe ze luisterboeken van Apple muziek kan streamen. Klanten van Apple Music toegang tot de gehele muziekbibliotheek van Apple met meer dan 40 miljoen nummers inderdaad. De populaire muziek streaming-dienst begon zijn dienst in juni 2015 100 landen en is verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Per maand moet lonen uit te betalen aan ongeveer 10 euro Apple Music klanten de toegang tot de Apple Music catalogus op te doen en het streamen van maximaal tien verschillende apparaten. Of het nu gaat is het omgaan met nummers of audioboeken, maakt niet uit. Het is echter niet gemakkelijk om audioboeken en hoorspelen vinden in het uitgebreide assortiment, als ze alleen maar een ondergeschikte rol spelen in de Apple Music.

Moeilijke zoektocht naar Apple Music hoorspelen

Degenen die nog steeds intensief Gebladerde, zal een aantal interessante luisterboeken van Apple Music tegenkomen. Helaas, terwijl er in de muziek streaming-dienst is geen eigenaar audioboek of categorie hoorspel, maar sommige parels kunnen dan nog vinden in de diepten van de muziek catalogus. Natuurlijk kan het bereik van gesproken werkt niet vergelijken met diensten zoals de audio-boek specialist Audible, maar als een bonus voor het streamen van muziek is de moeite waard het zoeken naar radio speelt zelfs met Apple Music. Huidige audio boeken zijn echter nauwelijks vermeld.

Apple Music AudiobooksHelaas biedt Apple Muziek Gesproken boeken zijn schaars. We vonden een aantal kralen!

Herbert Grönemeyer leest de audioweergave "de boot"

Wie wil om te luisteren Apple Muziek speelt, vereist een abonnement op een streaming-dienst van Apple. Het is het vermelden waard dat Apple Music kunnen worden getest op drie maanden gratis. Welke hoorspelen heeft voor nu de Apple Music catalogus? Bijvoorbeeld, de fans van kan Herbert Grönemeyer op de gelezen ervan hoorspel "de boot" toegang. Hier draait alles om het dramatische verhaal van de bemanning van een onderzeeër in de Tweede Wereldoorlog. Als klant Apple Music, heeft men de indruk dat sommige audio boeken zijn gestruikeld verloren op het gebied van muziek. Bijvoorbeeld, ook "de boot" vermeld onder het kopje Grönemeyer.

De drie ??? helaas niet meer in het radio-play-aanbod van Apple Music

Maar er zijn ook anhörenswerte klassiekers als De avonturen van het Londense meester detective Sherlock Holmes en de geest jager John Sinclair of de verhalen van Father Brown. Meer Apple Music audio boeken in de catalogus zijn de radio de werken van Edgar Allan Poe en E. T. A. Hoffmann speelt. Helaas is het nog steeds beschikbaar voor de start van de Apple Music afleveringen van de radio-drama serie waren "De drie ???" nu uit de buurt van het aanbod, omdat er geen recht vrijgegeven door Sony aanwezig voor het streamen van wat veel fans van de radio dramaserie heel erg.