De streaming service is - afgezien van de Trial - verschuldigd. We verduidelijken of u Apple Muziek zonder een credit card kunnen gebruiken en zo ja, welk alternatief. hier meer lezen!

De nog relatief jong muziek streaming dienst Apple Music is vooral bedoeld voor gebruik op de iPhone en iPad. Maar u kunt ook gebruik maken van het gemakkelijk om een ​​Mac of op de Apple muziek downloaden voor Windows op een Windows PC. Je hoort met Apple Music offline muziek, afspeellijsten, etc. Op deze manier, Apple wil te schudden van de streaming markt netjes en concurrenten als Spotify duw van de troon. Natuurlijk, dit komt op een prijs ...

Apple Muziek zonder een credit cardApple Muziek kan worden gebruikt zonder een credit card?

Apple muziek zonder een credit card - is dat mogelijk?

Het aanbod van Apple wordt geleverd met een proefperiode van drie maanden abonnement op de hoek. Op dit punt een kleine opmerking: Na de drie maanden, het abonnement automatisch verlengd als u niet dit automatisme uit te schakelen. Na de proefperiode, de service kost 9,99 euro per maand. De familie pakket kan worden gehouden voor 14,99 euro. Apple Music wordt maandelijks beëindigd.

De standaard instellingen van de dienst zijn zo ontworpen dat de gebruiker direct wordt gevraagd bij het afsluiten van een lidmaatschap van zijn creditcard. U kunt deze of andere manier te omzeilen? Het antwoord is JA!

Betaalmogelijkheden bij Apple Music

(1) Wie wil testen Apple Music gaat naar deze site en voltooit een proces-lidmaatschap door te klikken op de blauwe gemarkeerd knop Probeer nu.

Apple Muziek zonder een credit card Trialsluiten via de blauwe knop, de Trial bij Apple Music

(2) Een ieder die nieuw is voor Apple, is een rekening waarop de gebruikelijke persoonlijke informatie gevraagd wordt gecreëerd.

(3) Naar aanleiding Niemand komt tot de oppervlakte van betaalmogelijkheden. In eerste instantie lijkt het alsof je niet de mogelijkheid om Apple Music te gebruiken zonder een credit card hebben. Dus de optie wordt geleverd als een methode gewenste betalingsmethode op de voorgrond. Deze sector gewoon overslaan door te geven dat men geen credit card.

(4) Nu, inclusief direct onthulde een verdere betaling optie. Dit zijn de netnummers van iTunes Cards. Daarnaast kunt u betalen via ClickandBuy.

Tip: Betaling van Apple Muziek zonder een credit card heeft ook een duidelijk voordeel. ITunes Cards zijn er constant promoties. Wie houdt een oogje in het zeil, kan oplopen tot 30 procent per card!

Gebruik Apple Music over Apple ID

In aanvulling op het lidmaatschap hebben gebruikers ook de mogelijkheid om de streaming-dienst gebruiken via Apple ID. De functies zijn enigszins beperkt. Dus de Apple Music radiozender of offline afspelen, bijvoorbeeld, niet mee.

De service trekt nu de deponeringen bij iTunes data. Is er een credit card storting, wordt het ook gebruikt als betaalmiddel. maar het werkt gelukkig ook zonder een credit card.