Deer Hunter 2014 Hack: Hunting Boost of duizeligheid?

Deer Hunter 2014 Hack: Hunting Boost of duizeligheid?

Veel deals in het netwerk belofte een Deer Hunter 2014 Hack, maken de gebruiker in het spel app voor de jacht op de koning. Helaas Vertrouwen is anders! Lees hier hoe je nog steeds geld te krijgen!

Wie wil zijn instinct als jagers-verzamelaars en dan breng wilde dieren op het spoor in de digitale wereld, kunnen zich uitleven in 2014 app goed te downloaden van de Deer Hunter. Echter, de jagers simulatie vrij ruw en wilde zijn. Om hier te overleven, niet alleen de juiste jachtinstinct, maar ook goede apparatuur, geld en energie. Met een hack kon natuurlijk alleen maar helpen …

Deer Hunter 2014 Hack

Deer Hunter 2014 Hack: Talloze dubieuze deals

Zowat elke populaire spel, gamers op zoek naar cheats en backdoors – dus zelfs in Deer Hunter. Echter, als het spel aangeboden als een gratis app te downloaden en wordt gefinancierd door middel van in-app aankopen, cheats zou gewoon slecht voor het bedrijfsleven. Daarom hebben de ontwikkelaar van Glu Mobile geen achterpoortjes gebouwd.

Echter, dit voorkomt dat mensen zich vragen 2014 hack in het netwerk biedt voor een Deer Hunter. Wie heeft ooit begonnen met een kleine zoektocht zal over meerdere downloads en YouTube-video’s worden geduwd. Ze beloven naast een oneindige hoeveelheid geld voor de uitbreiding van het arsenaal van energie en andere verwante upgrades. Ons advies: Blijf weg van deze hack aanbiedingen!

Deer Hunter 2014 Hack Aanbiedingen

Het maakt niet uit hoe betrouwbaar de site werd geopend, daarachter een regel hackers die pas na het echte geld van de gebruikers geleden. In plaats van goud en wapens van de gebruikers malware, trojan of betasten krijgt misschien in een abonnement controleren. Verdachte volgende aanwijzingen zijn:

  • Details van persoonsgegevens (e-mail, bankgegevens, enz.)
  • actief te downloaden
  • Polls join
  • maken voorschotten

Tips voor Deer Hunter 2014

Hoewel er geen specifieke strategieën of trucs leiden niet zo snel naar het doel, als een Deer Hunter 2014 hack, zijn zij de veilige optie in ieder geval. Hoe hebben een aantal nuttige tips en trucs verzameld om zichzelf op te komen als jagers. Ze kunnen worden uitgevoerd op zowel Android als iOS.

Meer geld voor de armen Jäger

  • De eerste missie, moet de gebruiker te beheren met de fundamentele wapens. Dit is echter geen probleem. De gebruiker moet doden als veel dieren om zo veel mogelijk geld te krijgen aan het eind van de eerste ronde.
  • Het geld moet later worden gebruikt om de wapens inventaris uit te breiden. Op deze manier kunnen nieuwe continenten met nieuwe landschappen en diersoorten te ontgrendelen.
  • Om meer geld te verdienen, moeten gamers zeker nemen de licentie-jacht. Daar verlies je een beetje energie, maar kan zijn koffers te vullen en zo nieuwe inventaris en upgrades einheimsen.

Tips voor wapens inventaris in Deer Hunter 2014

(1) In de eerste regio’s van de gebruikers meer voorzichtig met de upgrade van de inventaris zou moeten zijn. Om in de eerste gebieden gemakkelijk zonder extra wapens deal, dus liever het geld in eerste instantie tegenhouden.

Deer Hunter 2014 Hack infrarood

(2) Twee upgrades die een Deer Hunter 2014 Hack zijn hetzelfde, de Matching, en de infrarood-upgrade. Dit betekent dat elke speler moet je absoluut te krijgen. Waarom? De infrarood zichtbaar maakt voor de speler longen en het hart van de dieren. Zodat de dieren kunnen streven naar veel nauwkeuriger en het gerecht te brengen. Langere gevechten die de kosten van energie en het leven, kunnen worden vermeden met het. De afwijking ook shows moet de hit ook. Ook, breng schoten in het hart en in de longen lucratieve extra geld.

Het juiste gebruik van energie

Elk jacht in Deer Hunter 2014 sleept over de status van energie. Daarom is het raadzaam om de instructies van het niveau te volgen. Dus moet je alleen de dieren die nodig zijn om het level te halen te doden. Wild shoot-outs, waar alles umgenietet wat een dribbel in zijn zinnen, een einde maakt niets. Maar het zal een enorme hoeveelheid energie kosten. De gebruiker moet daarom de tijd om de omstandigheden van de missie te controleren nemen – vooral als men is om meer dieren te vangen. Dus is het zinvol om eerst na te gaan welke looproutes hebben de dieren. We zoeken naar de beste positie voor het doden van dieren: Van daar, zou de kudde niet ontsnappen noch kan overgaan tot de aanval. Op deze manier, zelfs zonder een Deer Hunter 2014 Hack – niet supersnel – maar voortdurend van niveau naar niveau.

map