McFit kondigen: gratis voorbeeldbrief & Tips

McFit kondigen: gratis voorbeeldbrief & Tips

Die zijn lidmaatschap van de sportschool beëindigen McFit willen, moeten hun toevlucht nemen tot Download opzeggingsbrief template. Op deze manier kan de overeenkomst met de populaire sportschool snel en betrouwbaar af te sluiten. We laten zien wat belangrijk is in de sportschool beëindiging is. hier nu meer en ook het formulier voor de beëindiging McFit hetzelfde te downloaden!

beëindigen McFit en de overeenkomst op de sportschool te beëindigen

De New Year’s resoluties variërend vooral bekend alleen tot het voorjaar van het jaar. Wie wil er nu niet de muffe sportschool doorbrengen in de zomer, maar liever hardlopen, fietsen of zwemmen in de natuur vaak zou denkt dat hij zijn contract McFit beëindigd moeten worden om onnodige kosten te besparen. We laten zien hoe dit werkt zonder problemen mogelijk!

beëindigen McFitWat de klant moet er rekening mee kondigen Wanneer McFit? (Foto: pixabay / McFit / Redactie)

pauzeren McFit contracten en afsluiten

In McFit is de meest bezochte in Europa en Duitsland fitnesscentrum. Meer dan 220 sportscholen in vijf landen zijn klaar voor hun eigen opleiding. Degenen die een McFit contract te voltooien bindt de standaard contract voor een volledig jaar. Immers, bestaat de mogelijkheid om een ​​jaar de McFit lidmaatschap tot negen maanden te onderbreken, als het niet kan worden getraind voor een reden bewezen. Hier wordt de McFit contract dan gewoon uitgebreid op basis van de duur van de ontmanteling.

Tijdig op de hoogte McFit

De McFit contract voor een jaar kan worden afgesloten met een periode van 30 dagen einde van de maand. Als je mist dit moet rekening mee houden dat de runtime automatisch met zes maanden verlengd. In een buitengewone opzegging wegens de verhuizing van de McFit lid heeft een speciale recht alleen als er geen McFit Studio bezocht kunnen worden in de nieuwe omgeving. Ook hier, dan is een opzegtermijn van vier weken moet eind van de maand. Vergeet niet om een ​​afwezigheid of de bevestiging van elke stad of gemeente in McFit bestand!

Buitengewone Beëindiging wegens ziekte of zwangerschap

Voor degenen die willen om een ​​sluiting van McFit contract moet hen ten minste drie werkdagen vóór bekend. Dit geldt dan van de eerste tot de laatste maand en het lidmaatschap wordt daarom uitgebreid tot een maximum van negen maanden binnen een jaar. Voor buitengewone opzegging wegens ziekte of zwangerschap, McFit klant vraagt ​​om een ​​medisch attest waaruit blijkt dat een praktijk van de sport niet meer mogelijk is en dus de aankondiging McFit legitiem is.

McFit patroon beëindigenook hier het formulier voor de beëindiging downloaden McFit hetzelfde! (Foto: editorial)

aanspreekpunt voor Mc FIT beëindigen

moeten schriftelijk worden ingediend en de mededeling te ondertekenen handgeschreven de McFit beëindigen. Wie McFit wil contacteren, schrijf naar het volgende adres: McFit GmbH, Tannenberg 4, 96132 sleutel veld. Volgens McFit de overeenkomst kan worden beëindigd schriftelijk, met vermelding van het lidmaatschapsnummer per fax op 09552-9319-115 of per e-mail te sturen naar [email protected]

map