Wie beëindigen Sky wil ervaren lager dan wat hij nodig heeft om pas op en in verband met de beëindiging briefsjablonen downloaden is ook gelijk aan de juiste voorbeeldbrief voor de Hemel beëindiging. hier leren meer nu!

Sky aankondigen voordat het abonnement veel duurder voor een jaar!

Sky is de grootste exploitant van betaaltelevisie in Duitsland en Oostenrijk en biedt momenteel meer dan 50 kanalen met een focus op sport, films, series en entertainment. Wie Sky Abonnees kunnen verschillende bouwstenen combineren. Sky is populair juist vanwege de exclusieve rechten in de Football League en andere sportevenementen. De pay-tv-kanaal presenteert alle 1e en 2e Bundesliga, de UEFA Champions League, UEFA Europa League en de Duitse beker, inclusief interviews en deskundige analyse.

beëindigen SkySky kondigen: nota opzegtermijnen, anders is het echt duur vanaf het 2e jaar! (Foto: Sky / Redactie)

Daarom hebben veel sportliefhebbers gebruik maken van de Sky biedt tegen een preferentieel tarief voor 12 maanden. Maar let op: Als u het bericht Sky en de beëindiging van het contract niet te missen Sky dient een tijdig, moet aanvaarden dat het contract wordt verlengd voor nog eens twaalf maanden tegen een sterk verhoogde prijs. Momenteel zijn er bijvoorbeeld "lokartikel"Voor 19,99 € voor een volledige live sport met de Bundesliga, waaronder Sky +, Sky Go en Extra's te abonneren. Wanneer de Sky abonnement, maar niet tijdig twee maanden voor het verstrijken van de contractperiode beëindigd, zal het worden verlengd met nog eens 12 maanden en de kosten vanaf nu trots 50,99 € per maand.

Sky abonnement kennisgeving per post, fax of e-mail

Laten we eens een kijkje nemen op de kleine lettertjes: The Sky Standard plan heeft een looptijd van minimaal 12 maanden plus naar rato maand van de activering. De opzegtermijn is twee maanden aan het einde van de looptijd. Voor de eerste keer, de Sky contract tot het einde van de maand waarop de overeengekomen minimum contract afloopt, worden beëindigd. De exploitant van betaaltelevisie is in the Sky kondigen dat een beëindiging van de overeenkomst schriftelijk "leesbaar op een duurzame drager en met de contracthouder" moet worden gedaan. Dit kan per post aan Sky Duitsland, customer care, 22033 Hamburg, per fax op 018 068 860 000 of per e-mail te sturen naar [email protected]

Let op de twee maanden geldt voor alle Sky contracten na 4 juli 2009 afgerond. Voor oudere contracten afwijkende Sky opzegtermijnen gelden. kondigen een patroon voor Sky is vertrag-kuendigen.com verkrijgbaar bij de webservice.

Sky kondigen templateDe bijpassende voorbeeldbrief voor de Hemel beëindiging van het abonnement (Foto: vertrag-kuendigen.com/Redaktion)

Beëindiging Sky: terugkeren Sky ontvanger en smart card

Pas op: De loutere terugkeer van de smartcard of de digitale ontvanger is geenszins als een Sky abonnement annulering. Na voltooiing van de Sky contract, de ex-klant heeft zijn chipkaart binnen twee weken en mogelijk stuur een verhuur ontvanger ter beschikking gesteld van het volgende adres om te late betaling vergoeding te vermijden: Sky Germany, 22033 Hamburg. De terugkeer vindt plaats op eigen kosten. Sky adviseert het doen van de scheepvaart zal zijn om ervoor te zorgen dat de klant een rendement beschikbare bewijsmateriaal.

The Sky Hotline beantwoordt vragen op Sky Lidmaatschap opzeggen

De aan Sky incassomachtiging machtiging vervalt automatisch na beëindiging van het contract en de betaling van de eindfactuur. Sky wijst erop dat de eindfactuur kan worden gemaakt, zelfs na het verstrijken van het contract als, bijvoorbeeld, moet nog de geleend terug te keren. Iedereen die vragen heeft over Sky beëindiging heeft maakt gebruik van de Sky klantenservice 01806110000 oproepen kost € 0,20 hier van een Duitse vaste lijn en max. 0.60 € van het mobiele netwerk.