beschermen toegang tot de USB flash drive met een wachtwoordidoo USB-encryptie maakt gewone USB flash drives te beschermen tegen toegang door onbevoegde derden. De freeware zeehonden voor toegang tot gevoelige gegevens op de USB-geheugen met een wachtwoord.

Het invoeren van het juiste wachtwoord nodig

idoo USB-encryptie werkt vergelijkbaar met de veiligheid pincode bij een geldautomaat. Pas na het invoeren van het juiste wachtwoord, krijgen gebruikers toegang tot de informatie in het beveiligde gebied van de mobiele gegevensdrager.

Secure en openbare ruimte

Voor deze idoo USB-encryptie aandelen in eerste instantie de schijf op een veilige en een openbare ruimte. De beveiligde omgeving is gecodeerd en kan worden geopend met een wachtwoord toegekend door de gebruiker, terwijl de publieke sector blijft toegankelijk als normaal te zijn.

Veiligheidsbarrière voor potentiële data dieven

Met idoo USB-encryptie gezet gebruiker security hindernis voor potentiële data dieven een goede beetje hoger. Maar let op: Als u het wachtwoord vergeet zelfs niet meer op de gegevens die op de stick documenten, bestanden en archieven meer zoom. USB_Encryption_3big

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het setup-pakket vindt u een TXT-bestand met een registratie code te vinden. Met deze toets kunt de gratis volledige versie te ontgrendelen. Daarnaast is de setup biedt de Software Informer installatie. Dit is niet vereist voor het functioneren van de volledige versie. Sommige beveiligingssoftware installeren of uitvoeren van de Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.