& Log op Badoo beginnen flirten - Hier is hoe!

& Log op Badoo beginnen flirten – Hier is hoe!

bij Badoo login en geweldige nieuwe mensen in de directe omgeving te ontmoeten. We leggen uit hoe u veilig kunt aanmelden bij de dating portal en beschermt persoonlijke informatie.

De interne markt bestaat al sinds 2006 en groeit in populariteit. Meer dan 100 miljoen gebruikers te proberen na het downloaden van de Badoo app of om het bezit komen van op de website van de dienst een hete date. Wie wil meedoen, moet zich eerst registreren. Hiervoor verschillende varianten. Er moet echter van tevoren worden gegeven aan wat er wordt gekozen.

Maak een account aan & Log in op Badoo

Voordat je kunt losgeflirtet en chatten, eerst een account worden aangemaakt. De dating service biedt aan de volgende opties:

  • E-mail
  • Facebook
  • Goolge +
  • MSN
  • VKontakte
  • En de Russische platforms Odnoklassniki, Mail.Ru en Yandey (Badoo is een Russische dienst)

Badoo loginLogin met deze opties Badoo

Degenen die willen volledige controle over hun gegevens te bewaren, moet je alleen aangemeld bij een e-mail adres op Badoo. De reden: Badoo bijvoorbeeld pikt op de lijst met vrienden op Facebook of ook naar de persoonlijke favorieten. Hoewel u kunt maken op de sociale media profielen in een mum van tijd, maar een voor een veel persoonlijke informatie onthult. Er is nog een tweede reden waarom het beter is om een ​​e-mailadres te registreren: Moet uiteindelijk verwijderd van de rekening, dit werkt alleen via e-mail. Voor registratie via e-mail, de geboortedatum, het geslacht is alleen nodig. Nadat je een bevestiging per e-mail naar het opgegeven adres. is aangegaan met u zich aanmelden voor het direct in te loggen op Badoo voeren.

Badoo loginAls u zich aanmeldt via E-mail dit moet worden bevestigd door te klikken op de link, zodat u kunt inloggen op Badoo.

met Facebook & Inloggen Co. Badoo

Wie wil blijven op de Russische dating site in combinatie met zijn vrienden, kan ook met Facebook & Co. inloggen op Badoo. Echter, adviseren wij om ze te herhalen af, hoewel deze vorm van registratie brengt een aantal voordelen. Gebruikers die kiezen voor deze vorm van registratie kunnen hun Badoo profiel rechtstreeks met hun bestaande gegevens te synchroniseren. Net als bij Tinder naar foto’s van Facebook kan selecteren of toe te voegen aan de persoonlijke belangen. Heeft een ander lid ingelogd met dezelfde sociaal netwerk, kunt u zelfs de gedeelde contacten weer te geven. Privacy is juridisch twijfelachtig dat zelfs contacten worden weergegeven die nooit op Badoo hebben geregistreerd. Dus als een liierter vriend opduikt, is het niet een lange tijd nodig om de portal gebruiken om te zoeken naar een avontuurtje. Ook het principe werkt! Andere sociale media, in Duitsland Facebook en Google+ zijn de meest voorkomende varianten.

map