Wie verwijderen Badoo wil u toegang tot onze stap-voor-stap instructies. The Dating Badoo maakt haar leden, niet gemakkelijk om de online community weer te vertrekken. Onthullen hoe duidelijk de Badoo Account Works snelste en moeten zich bewust zijn van wat de leden van de dating portal daar. Voor dit om meer te leren!

Verwijder Badoo en volledig afmelden de rekening

De interne en dating Badoo bestaat sinds 2006 en wordt steeds populairder. Meer dan 100 miljoen gebruikers te proberen na de Badoo app downloaden op de Match spel om nieuwe data rukken. Snel en eenvoudig aan een lid in de dating portal die goed is gekoppeld aan sociale netwerken zoals Facebook en Google+ te worden. Een beetje moeilijker om opnieuw te ontdoen van het lidmaatschap te krijgen en de Badoo profiel verwijderen zodat zijn eigen gegevens niet circuleren op het dating portal en Dating is.

Badoo schrijven voor elk persoonlijke informatie meer te onthullen

Wie wil Badoo beëindigen, kunnen hun profiel te allen tijde verwijderen. De redenen zijn divers gebruikers. Veel is geïrriteerd door de offertes van dating services, anderen hebben opgegeven op zoek naar een partner, en nog anderen hebben al hun droom man of haar droom vrouw in het portaal gevonden en willen hun eigen Badoo profiel volledig te verwijderen om te worden gespaard van verdere onderzoeken blijven. Immers, zal niet in rekening worden gebracht in de basis versie met een Badoo gebruikersaccount. Dit is alleen het geval als iemand heeft gekozen voor de premium functies van de dating-netwerk. Daarom zijn er zeker talloze lijken rekening in de interne markt. Zelfs als een annulering is dus niet absoluut noodzakelijk is, heeft het zin om Badoo te verwijderen om persoonlijke gegevens op het platform te onthullen. Een ander voordeel: die worden Badoo profiel uit dan promotionele e-mails blijft gespaard van Badoo.

verwijderen BadooVerwijder Badoo en alle gegevens van het eigen profiel te vernietigen.

Schrap de Badoo kan worden gedaan binnen 30 dagen teruggedraaid

moet zorgvuldig worden overwogen unsubscribe stap op Badoo. Verwijderen na Badoo profiel land al het nieuws en foto's in de eeuwige digitale jachtvelden en kan niet meer worden hersteld door de gebruiker. Immers, Badoo heeft binnen 30 dagen na de verwijdering omgekeerd te maken als je zou moeten toch van gedachten verandert en willen blijven lid van Dating blijven.

Twee verschillende opties bij Badoo Profiel verwijderen

Er zijn twee verschillende procedures voor Badoo te verwijderen. Degenen die willen maken het gemakkelijk om een ​​e-mail te schrijven naar de Badoo klantenservice. Deze is gericht tot [email protected] en bevat zijn eigen gegevens van de klant, zodat de juiste rekening kan worden verwijderd. Als tweede optie kunt u verwijderen de Badoo zich nemen in de hand. Badoo zet terwijl de gebruikers een aantal obstakels in de weg voor de eigen rekening daadwerkelijk wordt verwijderd. Dus moet je veel aandacht aan welke van de beschikbare koppelingen waarop u klikt te betalen.

Ten eerste, de Badoo klant logt in met hun eigen accountgegevens. Na Badoo Inloggen klikt hij op Instellingen en besluit om handhaving van de optie Profiel verwijderen. Voor deze stap om opnieuw in te voeren eigen wachtwoord nodig. Badoo zal u vragen om een ​​reden voor de annulering. Het is echter niet nodig om deze te beantwoorden. Vervolgens te klikken op het account te verwijderen zullen worden verwijderd en wordt de gebruiker een e-mail in zijn brievenbus waarmee hij iemands rekening binnen 30 dagen zou kunnen herstellen vinden. Na deze periode worden al uw gegevens, berichten en foto's voorgoed voorbij.