Verwijder Badoo Profiel & Daten ontsnappen aan de waanzin! 2023

Verwijder Badoo Profiel & Daten ontsnappen aan de waanzin!

Verwijder Badoo ProfielWie heeft genoeg van de online dating, leert hier stap voor stap hoe zijn rekening snel en gemakkelijk weer te ontdoen!

Het downloaden van de Badoo app, het lidmaatschap en het gebruik van de basisfuncties van de dating-portaal in beginsel vrij bruikbaar. De rekening kan blijven dus theoretisch, zonder daarvoor kosten. Maar dan is er nog de mogelijkheid om te worden gevolgd op Badoo. Als u niet wilt, kunt u hun profiel verwijderen zonder enige ophef.

Verwijder Badoo profiel: Vind het!

De eenvoudigste manier om zijn account direct op de site van de dating portal te verwijderen. Ten eerste moet je inloggen met zijn geloofsbrieven (e-mailadres en wachtwoord). Als je met zijn Facebook of MSN-profiel heeft geregistreerd en is geregistreerd op hetzelfde moment op een van deze portals, kunt u gewoon inloggen op door te klikken op Log. Nu is de aangemaakte profiel verschijnt. In de kop vindt nu ook de verschillende instelmogelijkheden, verscholen achter het tandwielpictogram. Dit wordt geselecteerd en navigeert op de bijbehorende pagina naar de bodem. Hier vinden we het commando: Profiel verwijderen. In het venster dat verschijnt opnieuw op de onderste optie moet worden geselecteerd en bevestigd met Next.

Verwijder Badoo ProfielDe instellingen zijn profiel Badoo verwijderen zijn enigszins moeilijk te vinden,

Indien nodig, blijkt nu een aanbod voor gratis extra functies wanneer het profiel wordt gehandhaafd. Om deze overslaan moet kiezen profiel weer verwijderen. Nu een vragenlijst waarom u wilt worden Badoo profiel te verwijderen verschijnt. gewoon hier Selecteer een reden en bevestig met Next. Als laatste stap, het invoeren van het wachtwoord en het profiel passe opnieuw plaats.

  Badoo costs: How much you really pay for flirting?

Profiel verwijderen bevestiging BadooBevestiging dat de account is verwijderd.

Uitstel van 30 dagen

Na het verwijderen van het account, zal de voormalige gebruikers van Badoo ontvangen een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail een link waarmee het profiel kan worden hersteld is in aanvulling. Dit is 30 dagen geldig. Pas na deze periode wordt het account permanent verwijderd. Zo wie dan andere overweegt, moet een maand weer te vervaardigen zijn contacten en gesprekken. Zij die in zijn act te blijven, die de boodschap van goede moed kan negeren.

Verwijder Badoo profiel uitstelAfbeeldingen: Badoo.

Schrapping na aanmelding via Facebook-account

Iedereen die zich heeft aangemeld met een Facebook-account, kunnen problemen bij het verwijderen van het profiel kan veroorzaken. De reden: Het is niet een wachtwoord in te stellen. Dit zal echter verplicht nodig als je wilt Badoo profiel te verwijderen zijn. Het instellen van een nieuwe: er is slechts één ding. Ga hiervoor naar deze link. Hier heeft nu het e-mailadres waarmee u in te loggen op Facebook, geregistreerd en een nieuw wachtwoord wordt gevraagd. Na Badoo stuurde een e-mail met een link om uw wachtwoord te wijzigen. Daarna kan de account verwijderd zoals hierboven beschreven.

Hoe hij zijn rekening binnen de app te verwijderen, deze clip onthult:

map