iedereen op Instellen van GMX IMAP wilt hieronder, zullen een stap-voor-stap handleiding over hoe dit werkt en welke gegevens en instellingen voor de IMAP-verbinding in GMX nodig zijn ontvangen. Zo niet GMX app, maar een ander mailprogramma wordt gebruikt, bijvoorbeeld de Windows 10 Mail-app, de server gegevens voor de Inbox en Outbox moet eerst worden ingesteld. Hier nu om meer te weten te GMX IMAP opgezet!

GMX IMAP in plaats opgezet POP3

Het ophalen van e-mails van GMX werkt niet alleen via POP3, maar ook via IMAP. deze "Internet Message Access Protocol", Afgekort IMAP, biedt een netwerk bestandssysteem voor e-mails, en breidt de functies en procedures van de traditionele Post Office Protocol (POP), zodat gebruikers hun e-mail mappenstructuur en de instellingen op te slaan op de mailservers en kan ook synchroniseren met meerdere apparaten. Alle acties die worden uitgevoerd door de gebruiker van zijn mailprogramma of smartphone worden gesynchroniseerd en overgebracht naar andere eenheden.

Instellen van GMX IMAPGMX IMAP Setup: Sluit om e-mail apps en synchroniseren e-mail op meerdere apparaten.

Wie wist bijvoorbeeld op zijn smartphone e-mails, ervoor te zorgen dat zij onder IMAP ook worden verwijderd uit GMX mailbox op de desktop PC. Dit verschilt van het netwerkprotocol POP3. Of e-mails worden verwijderd alleen op dat apparaat, maar niet van de GMX mailbox. Daarom is onze aanbeveling: e-mails te synchroniseren via IMAP mail chaos te voorkomen!

Het opzetten van IMAP met GMX: De server gegevens voor Inbox en Outbox

Wanneer inkomende mailserver, voert de gebruiker het adres imap.gmx.net en de poort 993. De SSL-codering is ingeschakeld. Als SSL niet beschikbaar is, is het voldoende om de optie codering in te schakelen. Als uitgaande e-mail server, echter, het adres is mail.gmx.net en de poort 587. Wanneer het versleutelen GMX aanbevolen hier STARTTLS en als alternatief, de TLS en de haven 465 protocol met SSL als een encryptie optie.

Inschakelen synchronisatie via IMAP

Voor het ontvangen of verzenden van e-mails met een e-mailclient of een e-app, moet de gebruiker IMAP in de instellingen van GMX mailbox eenmaal te zetten, waarna de GMX IMAP synchronisatie bij het opzetten van zijn e-mailprogramma.

GMX IMAP Setup: Selecteer IMAP retrieval

Om IMAP in de instellingen van GMX mailbox mogelijk te maken, de gebruiker klikt op het tabblad E-mailinstellingen. Selecteer IMAP oproep en vink het vakje naast "e-mails versturen via een extern programma (Outlook, Thunderbird) en ontvangen", Na dat, klikt u op Opslaan. Als het programma of app langere tijd niet wordt gebruikt, GMX overgeschakeld conclusies veiligheidsredenen retrieval via IMAP weer.

GMX IMAP-instellingen configurerenZo is de GMX IMAP werkt set! Bron: GMX