meester per niveau slim: Rol de bal Solutions

een deel van de Rolt de bal Solutions zijn vrij lastig. Wie komt niet op bij de populaire brain-teaser in het totaal 420 niveau en na het rollen van de bal te downloaden wat hulp nodig, moet blijven om hier te lezen. We tonen alle Rol de bal cheats zoals YouTube-video's. Probeer het nu zelf ontdekken!

Rolt de bal Solutions: Alle niveaus in de videogids

Het spel app Rol de bal heeft met toenemende round nogal een kick. Wie er niet in slaagt om te identificeren alle rolt de bal oplossingen, zelfs in weerwil van rokend koppen, is de redding hiernamaals. Met Rol de bal komt een hersenbreker met een enorm verslavende mobiele apparaten. Het gevarieerde rondes zijn ideaal voor zowel beginners als Tüftelfreunde. De Rol de bal app onthoudt op het eerste gezicht de schuifpuzzels uit de kindertijd. De virtuele versie is echter veel moeilijker op te lossen, in ieder geval in het hogere niveau.

Rolt de bal SolutionsMaster level na level van de app met de Roll de bal oplossingen.

Fascinerend spel met een eenvoudige gameplay

Het is de bal rond een fascinerend spel met een eenvoudige gameplay in Roll. De speler heeft de taak om een ​​pad te maken door de verplaatsing van de blokken waarop een bal rolt vrij in het doel van het startpunt. Niet alle blokken beschikbaar te hebben om te worden gebruikt. In elke ronde, zijn er tot 15 blokken die in alle richtingen kunnen worden vervoerd mits vrije velden naast elkaar.

De uitvinders geprobeerd om het doel met zo weinig beweegt te krijgen te houden drie sterren op zijn best op te lossen. Nummer Oak Level met onverwachte uitdagingen wachten op het op de Puzzle kunstenaars. Momenteel zijn er zeven pakketten, van beginners tot Pack Challenge Pack met 60 levels. Zoals verwacht, de moeilijkheidsgraad vergroot progressief en er bijkomende barrières zoals tijdslimieten of roterende elementen gebruikt.

Rolt de bal cheat codes voor alle zeven Level Packs

Iedereen die komt niet op op een niveau dat ofwel kan aangeschaft via in-app aankopen instructies of verwijzen naar onze Roll de bal oplossingen. Wij leveren onder de complete walkthrough van alle niveau packs beschikbaar als een YouTube-video. De Rol de bal bedriegt dus voeren alle verpakkingen en niveaus van het leren van het spel. Elke verpakking bevat 60 levels, waarin je kunt verzamelen om 180 sterren. De eerste ronden kan zeker worden opgelost, zelfs zonder hulp, maar in de hogere niveau is het heel lastig.

Rolt de bal Beginner Pack Solutions

Rolt de bal Talented Pack Solutions

Rolt de bal Medium Pack Solutions

Rolt de bal Skilled Pack Solutions

Rolt de bal Hard Pack Solutions

Rolt de bal Moving Pack Solutions

Rolt de bal Challenge Pack Solutions

map