Clash Royale vinden Legendary kaarten?

Clash Royale vinden Legendary kaarten?

Zij zijn het belangrijkste element in de kleurrijke pret van de strategie Supercell: de kaarten. En er zijn ook een paar heel bijzonder. te hebben als je beste komt op Legendary Clash Royale kaarten zonder geld te besteden aan het, kan je hier leren.

Voor Clash Royale Legendarische kaarten neemt het geduld

De naam alleen al maakt de echte spelers eerbiedig hijgen: Legendary kaarten. Die smelt op de tong. Want zoals we allemaal weten, is niets zonder de juiste tickets. En dit bepaalde type kan veel meer dan de normale kaarten mob te bieden.
Maar laten we beginnen bij het begin. Vier soorten kaarten er om app in de Clash Royale addertje onder het gras: de gewone, zeldzame, epische en legendarische precies die kaarten, op grond waarvan elke vechter vingers bij af te likken.

Clash Royale Legendarische kaartenU kunt Legendary kaarten te vinden vooral met veel geduld in Clash Royale. (Afbeelding: Supercell / Redactie)

Het is heel goed mogelijk Legendary in Clash Royale kaarten in kisten te vinden – zelfs vrijwillig kisten. Echter, de kans is zeer, zeer laag. Maar hoe hoger de borst waarde, hoe groter de kans op sterke kaarten. Heeft u een super magie borst, is de kans om een ​​legendarische kaart te krijgen, om ongeveer 10-12 procent.

Strategie gevraagd voor de kaart jacht

Legendarische kaarten worden ontgrendeld in het spel geleidelijk. En de beste truc om ze te krijgen is om kisten zo efficiënt mogelijk is te openen. En omdat je nodig hebt om een ​​paar dingen te overwegen.

De tijd: Als uw verdeelt uw tijd dienovereenkomstig, kunt u het nummer van uw borst te vergroten. Want vergeet niet, Silver kisten moeten drie uur te openen, goud gelijk aan acht. Stelt u zich het beste wekker zodra de overeenkomstige periode is verstreken. En vergeet niet om te vechten in tussen je borst weer op voorraad te vullen.

Daarnaast zijn er een paar vindingrijke mensen op weg en een beetje de kans op uitval van de Raad berekende – dat wil zeggen, staande, de kans op het vinden van passende kisten en als je dan ook vinden in deze, wat men zoekt. Daarnaast heeft men een gedachte om de kosten-batenverhouding gegeven. Zelfs wie koopt super magie kisten, niet per se succes. Ben goed worden gewogen. Praktische informatie is in deze video:

De kans op kisten:

kansen & Challenge Kisten – vinden Legendary in Clash Royale kaarten de kans:

Kosten eenvoudig uitgelegd – gebruik winkel of ontkennen uitdagingen?

Clash Royale Legendary Kaarten: Wat is over?

Met items die een “legendarische” dragen, het is altijd een beetje lastig. Het doet iets met. Als men dan toch veel tijd geïnvesteerd in een spel als de Clash Royale app, omdat wakker in veel opnieuw als deze Jägerinstikt. Omdat een of andere manier moet je deze legendarische kaarten hebben. Ten minste een eerste. En dan zie je op … en plotseling bevind je je in het midden, in de jacht op alle anderen. De “snap ze allemaal aan u” idee pikt snel.

Voor een lange tijd is het aantal Legendarische kaarten was heel beheersbaar, maar maandenlang verhoogt ontwikkelaar Supercell voortdurend nieuwe aan het repertoire. Ondertussen wordt een zeer groot aantal verzameld en nog veel meer zijn weer bekend gemaakt. Verveeld met de jacht van de kaart is niet zo. Een overzicht van de Clash Royale Legendary Kaarten:

Princess: Niet ontgoocheld door de buitenkant – dit meisje schiet uit afstand brandende pijlen en liet groot gebied schade. maar het moet ook worden beschermd, want het is erg kwetsbaar. Ontgrendeld van Arena 7 (Royal Arena).

Fight Hout: Mad hout, dat afgaat op alles. Beschikbaar vanaf Arena 6 (bouwvakkers workshop). Verdedigen is het bijzonder geschikt voor kleinere krachten. De prinses is bang meest woedend voor dit blok hout.

Eismagier: Gooien scherven van ijs dat de verplaatsing en aanvalssnelheid vijanden verminderen. Te vinden vanaf de vijfde Arena (Zaubertal). De Eismagier maakt goed beschadiging van het oppervlak en het vertragen vijanden. Hij speelt goed in samenwerking met een kracht, zoals het varken ruiter of Prince.

Inferno Dragon: Brand! Zijn hete adem verhoogt de schade in de tijd. Zal worden getoond in P.E.K.K.A.s speeltuin. De Inferno Dragon werkt op een vergelijkbare inferno toren, de schade is bijna twaalfvoudige na verloop van tijd. Echter, lijdt hij aan een klein bereik. De Lavahund kan dienen als een schild. Hij kan verdedigen goed troepen.

Lumberjack: Erg boos, net als de ridders in gevecht – maakt een veel schade. Na zijn dood, daalt hij een fles enrage buff. Heeft de blaaspijp Puck Het vorige hoogste attack rate van 0,7. Het is het beste gebruikt in combinatie met troepen die hem verdedigen.

Sparky: Genereert grote elektrische beschadiging van het oppervlak. Beschikbaar vanaf Arena 6 (bouwvakkers workshop). Deze kaart veroorzaakt de schade Clash Royale, maar heeft de laagste attack rate. U kunt verzwakken een Sparky Arena toren sterk.

Electric tovenaar: Aanvallen met donderslag en verdooft vijanden in de buurt. slingert ook bliksem. Zoek uit Arena 7 (Royal Arena). Het is het beste om te gebruiken voor kaarten die met een snelheid van de aanval dan 1,7 te hebben. Hij is uitermate geschikt voor Sparky, Inferno Tower en Inferno Dragon. Echter, valt hij slechts twee goals en kan gemakkelijk worden gedood. Daarom werkt goed in combinatie met troepen.

begraafplaats: Gesprekken overal skeletten op het plan. Zal worden getoond in Zaubertal (Arena 5). Best in eerste toren worden vernietigd (niet de koning storm!) Gebruiken.

Lavahund: Vliegen en aanvallen gebouwen. En brengt een paar puppies met als lakeien. Beschikbaar vanaf Arena 4 (P.E.K.K.A.s speeltuin). Het komt voor in twee fasen: eerst gaat hij alleen naar de start. hij sterft, een handvol komen puppy draven in zijn plaats, om hem te wreken. En ze zijn ook degenen die de meeste schade veroorzaken.

tunneler: Hij is in de ondergrond en kan daardoor plotseling ergens op de kaart. Beschikbaar vanaf bouwers workshop (Arena 6). Het is vooral effectief in combinatie met de kabouter vat, omdat het functioneert als een reservoir en goblins kan meer schade.

bandiet: Sprints te richten en landt een extra grote hit. Ontgrendeld van Arena 9 (Jungle Arena). Defensieve moeten ze in de voorkant van de Arena Tower worden gezet, zodat ze doodt kaarten zoals de heks of de tovenaar direct. Aanvallen is geschikt voor gebruik op de brug naast kleine werktijden.

Night Witch: De nacht heks wordt momenteel niet eens vinden in het spel – van de nabije toekomst is het van arena 8 (bevroren top) als nieuw onder de Clash Royale Legendarische kaarten beschikbaar. Ze vertelde vleermuizen die blijven vechten, zelfs na hun dood. Het maken van individuele verlies.

Clash Royale Legendary kaart selectieDit is slechts een selectie van de legendarische kaarten zijn momenteel beschikbaar in Clash Royale. (Foto: Clash Royale Wikia)

Een extra truc voor epic kaarten

Het epos vertegenwoordiger van de tickets zijn in hoge vraag. Je komt bij hen een beetje lichter dan de legendarisch. Hebt u het geluk om een ​​magische kist te vinden, bent u verzekerd van een epische kaart. In Super-magie kisten zes te wachten die gelijk is aan het.

Maar zelfs met Gems U komt kaarten. Nee – niet alleen kopen ze in de winkel! Want als je bij elkaar spaart 500 Gems, kunt u ruilen in de winkel tegen een emmer van goud met 10,000 goud. Dit op zijn beurt dan kun je in de winkel tegen epische kaarten te zetten – en tegelijk snel verhogen van de speler niveau.

De efficiënte opening kisten geldt natuurlijk ook voor deze kaarten vorm.

map