met de Agario Skins kunnen hun cellen speler van de cultus spellen aan te passen. Lees hier hoe u uw lay-out aan te passen!

In plaats van te scharrelen zoals monochrome cirkel boven het speelveld, zijn er tal van lay-outs voor de browser spel om zijn pion te individualiseren. Wie de verslavende duel tussen verschillende gekleurde cellen nog niet is gemaakt, moet u zeker proberen de Agario app download.

Agario: pas skins en het spelen als de vlag, Poker Face of de maan

Waarschuwing: de lay-outs van Agario zijn niet erg divers. Naarmate het spel zelf zijn vermindert ook de Agario skins. Er zijn een aantal vlaggen van verschillende naties zijn beschikbaar, evenals enkele planeet of matriarchaat als zodanig. De met de hand getekend met Windows Paint Skins bijna anarchistische karakter. Dus de lay-out van Mexico is al bijna ontsierende vergelijking met de huidige vlag. Nog ernstiger waren skins als Hitler en Nazi - die eigenlijk een swastika vertegenwoordigd. Inmiddels zijn deze schema's zijn verwijderd. Omdat gebruikers eigen skins kunnen suggereren dat dit grondwettelijk twijfelachtig beelden zijn waarschijnlijk niet direct als zodanig erkend door de aanbieder en is daarom pas later verwijderd.

Agario Skins

Hoe kan Skins worden veranderd?

Het principe is even eenvoudig als het spel. In plaats van een gebruikersnaam geven gebruikers aan het begin van het spel alleen maar de naam van een Skins. En je gokt met de bijbehorende lay-out. Hier vindt u een overzicht van de momenteel beschikbare Agario skins in alfabetisch overzicht:

2ch.hk, 4chan, 8, 8-kanaals, 9gag, Argentinië, Australië, Oostenrijk, Ayy lmao, Bait, Bangladesh, België, Bosnië, Botswana, Brazilië, Bulgarije, Byzantium, Cambodja, Canada, Chili, China, Cia, Verbonden, Kroatië Denemarken, Doge, Ea, Aarde, Estland, Europese Unie, Facebook, Punch, Feminisme, Finland, Frankrijk, Frans-Brittannië, Duitsland, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, India, Indiana, Indonesië, Iran, Irak, Ierland, Italië, Jamaica, Japan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malediven, Mars, Matriarchy, Mexico, Maan, Nasa, Nederland, Nigeria, Noord-Korea, Noorwegen, Origin, Pakistan, patriarchaat, Peru, Piccolo, Poker Face, Polen, Portugal, Prodota, Pruisen , Qing-dynastie, Quebec, receita Federal, Reddit, Roemenië, Rusland, Sanik, satanist, Schotland, Sealand, sir, Somalië, Zuid-Korea, Spanje, Stalin, Steam, Stussy, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Texas, Thailand, het tsaristische Rusland , tumblr, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, de USSR, Vinesauce, Wojak, Yaranaika

Agario Skins Eath

Geen eigen skins beschikbaar

Op dit moment is er geen manier om te spelen met zelf gecreëerde skins. Kan echter voorstellen in het kader deze pagina worden ingediend. De voorstellen moeten voldoen aan de volgende criteria:

  • De grootte van de afbeelding moet 512px x 512px zijn.
  • De nieuwe lay-out moet met de hand getekende zijn.
  • De voorstellen moeten worden genoemd.

Met een beetje geluk zullen de voorstellen worden beschouwd en je kunt spelen met een ingediend Skin Agario toekomst. Tot die tijd, de gebruikers moeten het doen met de bestaande lay-out.