gebruik maken van alle premium-functies gratis zonder Lovoo VIP code

gebruik maken van alle premium-functies gratis zonder Lovoo VIP code

met de Lovoo VIP code tal van functies kan de Flirt app mogelijk te maken, maar tegen een hoge prijs. Met deze truc, kunnen de voordelen volledig gratis worden gebruikt. Hier is hoe!

Deze Flirt bereid hoeft alleen de alternatieve App Store Amazon Underground downloaden op hun smartphone en zoek de Lovoo app hier en installeer daarna.

Amazon Underground plaats Lovoo VIP Code: Hoe werkt dit?

Amazon Underground is gekoppeld aan de online postorderbedrijf Amazon op te slaan, worden aangeboden in de apps die normaal voor niets zijn rekening te brengen. Om net onder de anders alleen met een Lovoo VIP code freizuschaltenden premie is voorzien van de dating platform. Echter, moeten gebruikers Amazon machtiging Volledig beheer voor het gratis gebruik of gratis te downloaden geven. Bijvoorbeeld, bijgehouden hoe vaak en hoe lang de gedownloade app wordt gebruikt. Daarnaast wordt een klantaccount Amazon nodig is om de applicaties te downloaden. Omdat de apps in APK-formaat worden gedownload, moet worden toegestaan ​​op het mobiele apparaat pre-downloads van onbekende bronnen. De houding ten opzichte van het is meestal te vinden onder de App of beveiligingsopties van het apparaat.

Lovoo VIP codeIn plaats van een Lovoo VIP code naar het complete pakket te kopen kan worden gebruikt voor gratis met de download op Amazon Underground.

Welke voordelen biedt een VIP-lidmaatschap?

Of Lovoo VIP-code of via Amazon Underground, deze voordelen hebben de gebruikers van premium-functie:

  • een -Vergulde ingelijste profile picture: Zorgt voor aanzienlijk meer aandacht, maar kan ook worden uitgeschakeld.
  • Geen dagelijkse limiet het populaire spel en automatisch meer wedstrijden.
  • de Ghost mode laat VIP-leden, buiten het medeweten om te kijken naar de profielen van andere gebruikers.
  • de Top Chat-Functie altijd draagt ​​berichten aan de bovenkant van elke inkomende e-mail.
  • met de Chat booster zijn onbeperkt voor een dag een heleboel vragen.
  • de profiling dekking toont alle profiel bezoekers unverpixelt.

Het gebruik van deze voordelen kost eigenlijk 11,99 euro per maand. Na het downloaden van de Amazone Underground Store elimineert deze kosten en het platform kan gratis worden gebruikt met alle speciale functies. echter elk geïnstalleerd op het apparaat waarop die versie. Op de website, bijvoorbeeld, hebben gebruikers die gebruik maken van dit aanbod, om te gaan met de basisfuncties.

beschuldigingen van fraude & Valse profielen op Lovoo

degene die, voor de dating platform Lovoo eigenlijk geen echt geld te nemen in de hand, suggereren het lopende onderzoek van het openbaar ministerie Dresden. De teruggooi: commerciële lucht fraude met valse profielen. Zo contant geld bereid mannelijke leden van provocerende, maar helaas alleen virtueel aanwezige dames werden verleid tot het kopen van kredieten zou moeten zijn – en dat op grote schaal.

Lovoo VIP code beschuldigingen van fraudeVolgens het onderzoek van de openbare aanklager Dresden uit de Inanspruchname wordt afgeraden betaalde diensten.

Hoewel de waarschijnlijkheid van deze aanpak is nog steeds beoefend, is laag; zijn geld moet toch voorzorg beleggen in andere waarden.

Bijgewerkt op 27/01/2017:

De zaak tegen de CEO is nu ingesteld voor een betaling in de miljoenen. Zowel de oprichters en het bedrijf zou hebben laten zien bereidheid om samen te werken en gewerkt om spam en vervalsingen te verminderen op de dating-portaal in de toekomst. Dit werd bevestigd door de aanklager Dresden.

map