Lovoo voucher Inwisselen en gratis gebruik van de VIP voordelen. Leer hoe om de flirt dienst uit te breiden tot de premium functies zonder een cent te betalen voor het - en nooit!

Voorwaarde voor de gratis extra's het downloaden Amazon Underground, een alternatieve app store, is het aantal betaalde applicaties gratis aangeboden. Voor dit echter moeten gebruikers het winkelen gigantische brede toegang tot hun gegevens te verlenen.

Inwisselen coupon Lovoo Amazon Underground

Strikt genomen mag geen double-Lovoo voucher worden ingewisseld voor deze gratis functies. Het is voldoende als de gebruikers van de populaire dating app uit de alternatieve Store Amazon Underground op hun telefoon te downloaden. Naar aanleiding van de werkelijke kosten, die momenteel 11,99 euro per maand zal worden verminderd voor de VIP-status op 0,00 euro. En het beste deel: Deze korting geldt niet alleen voor de eerste maand, maar voor de hele duur van het gebruik. Nadat u hoeft alleen te registreren of inloggen met de bestaande gebruikersgegevens en alle VIP voordelen kunnen gratis gebruik maken van.

Lovoo voucherRedeem coupon Lovoo op Amazon Underground.

De voordelen van de voucher Lovoo

De VIP-status biedt gebruikers een aantal extra's die kan normaal gesproken alleen via in-app aankopen worden ontgrendeld. Hier zijn de belangrijkste kenmerken zijn:

  • de profiel highlighter zet een gouden kader rond de profielfoto die zo duidelijk onderscheidt van de anderen. De markeerstift kan desgewenst worden uitgeschakeld.
  • meer wedstrijden op de dag, omdat de dagelijkse limiet het populaire spel wordt geannuleerd.
  • in de Invisible Mode kan worden geschoven bestuderen van de profielen van andere gebruikers en te evalueren.
  • dankzij de Top Chat-Functie land altijd het nieuws aan de top - zelfs als de mailbox is eigenlijk barst uit zijn voegen.
  • alle profiel bezoekers worden weergegeven.
  • hoge populariteit door frequentere weergave van het profiel met andere gebruikers.

Met deze functies de dating portal kan worden gebruikt veel uitgebreider en veelbelovender dan in de basisversie. De hete romance, nieuwe liefde of vriendschap voor het leven is nu niets in de weg.

Nieuwe functie in Lovoo: Flirten via hashtag

Ongeacht de VIP-status kan flirten met Lovoo ook via hashtag nu. Net als Twitter of Instagram de kleine diamant zorgt ervoor dat gebruikers zoeken naar specifieke trefwoorden of kunnen u voorzien van de juiste zoekwoorden hun foto's en afbeeldingen zelf. Zodat nieuwe contacten met dezelfde interesses, zoals een film of een soortgelijke muzikale smaak kan worden gezocht en gevonden. Hoe het werkt: Na het inschrijven bij de gebruikersgegevens op het vergrootglas moet worden geselecteerd in de app; op de website, maar de optie Discover in het hoofdmenu. Naar aanleiding van het tabblad moet worden geselecteerd foto's of Nieuwe beelden en de gewenste hashtag in het zoekvak in te voeren.