die een Herhaal YouTube lied wil niet te wachten totdat de clip is voorbij, maar kan Loop in te schakelen. We vertellen waar de verborgen functie kan worden gevonden!

Je hebt niet eens downloaden van een MP3-recorder voor YouTube: Om te horen van de titel die u wilt een muziekspeler in een lus, slechts twee klikken nodig u! En we hebben ook u vertellen hoe u een eigen afspeellijst te maken en draaide zich op zijn mobiele telefoon YouTube in een ideale vrije muziekspeler.

YouTube melodieherhaling in twee klikken

Wanneer de gewenste clip wordt afgespeeld via YouTube, klikt u met de rechter muisknop direct in de actuele weergave. Het opent een klein menu venster waarin de optie lus wordt geklikt en nu al kan de YouTube-lied te herhalen - zo vaak als je wilt. onderbroken wordt de lus functie bij het selecteren van een ander spoor of door te klikken op de menubalk op de knop Volgende.

Herhaal YouTube liedherhaal een enkele song ... YouTube

Een lied is te weinig?

is die het op de lange termijn te eentonig om altijd alleen maar herhalen van een YouTube-lied dat gewoon een afspeellijst met al uw favoriete nummers kunt maken. Dat vereist echter een account op YouTube - met alle producten van de software reuzen (waaronder YouTube), zodat een Google toegang kan worden gebruikt. Nadat u bellen met een clip op na de andere. Onder het display en de details Video naar een plus te vinden, en de optie Add. Hier kunt uw eigen afspeellijsten maken. Om Nieuwe afspeellijst in het menu te selecteren en geef een geschikte naam voor de lijst. Op hetzelfde moment, kunt u beslissen of de playlist voor iedereen zichtbaar, al dan niet beursgenoteerde private en is alleen toegankelijk te zijn. Als men het afspelen gevuld met clips heeft, zult u deze vinden in het hoofdmenu onder de bibliotheek weergegeven.

YouTube nummer afspeellijst herhalen... of gelijk aan een afspeellijst te maken.

ook gebruik maken van YouTube optimaal mobiel

Iedereen die YouTube op uw telefoon gebruiken als een muziekspeler moet snel merken dat het videokanaal niet kan worden gebruikt als achtergrond applicatie. Zo kan het gebeuren dat het afspelen van een clip is gebroken, alleen maar omdat je wilt een binnenkomend bericht straight lezen. Voor dit probleem, maar er is nu een uitstekende oplossing - althans voor degenen die een Android-apparaat dat u bezit te bellen. Ook hier geen MP3's van YouTube te downloaden; Echter, voor de gratis stream app. Zo maakt men zijn mobiele telefoon in een kleine jukebox die toegang hebben tot alle inhoud, YouTube is beschikbaar - zelfs als je eigenlijk chats via WhatsApp of gokt een spel. Met tal van instellingen, afspeellijsten en zelfs een timer, de app is het perfecte hulpmiddel om legaal en gratis naar muziek te luisteren.