Waar kan ik terecht bij 1&1 fouten nuttige tips en informatie over het vervelende mislukkingen? Dit is een vraag die veel 1&1 klant wanneer plotseling optreden of problemen op het leidingnet maken de lijn onbruikbaar onderhoud. Het loont om AlleStörungen in dit geval te laden. Deze online dienst combineert alle berichten in termen van 1&1 en presenteert nauwkeurige analyses van de huidige kwaliteit van het netwerk in real time. Klik hier om te lezen hoe gebruikers de 1und1 stoornissen kunnen melden en kijken!

1&1 Verslag fouten en controleer de werkelijke mislukkingen

ISP 1&1 Internet SE is gevestigd in Montabaur en is bekend om zijn web hosting en DSL-producten. Ondertussen heeft het bedrijf is onderdeel van de United Internet Group en fungeert als een complete aanbieder van telefoondiensten, draadloze en internetverbindingen in Duitsland.

Net als bij andere leveranciers fouten en mislukkingen blijven, helaas, is niet genoeg. Iedereen kan geen toegang meer tot zijn internetverbinding of Web telefoon moet nuttige informatie om beter te schatten hoe lang het zal waarschijnlijk duren tot de 1&1 gebreken zijn hersteld en de diensten goed te laten werken opnieuw.

1 & amp; 1 StoringenWat te doen met één&1 storingen en mislukkingen?

in 1&1 Control Panel is standaard ingesteld op 1&Rapport 1 mislukking punt

De DSL-fouten kunnen in één&Zie 1 Control Panel. Bij een continue storing, kan de gebruiker aan de 1&Rapport 1 mislukking punt. Nadat hij mislukt is, kan de gebruiker de status van filtering op elk moment controleren. Om een ​​probleem online te melden, in te loggen op de 1&1 klant 1&1 Control Panel, klikt in de Dialoog Center om te helpen met DSL-interferentie en volg de wizard. Als alternatief kan de 1&1 Control Panel app worden gebruikt in geval van het niet rechtstreeks aan de 1&één klantcontact te krijgen en om problemen te melden.

1 & amp; 1 Storingen Control CenterDSL verstoring in één&1 Control Panel fix, rapporteren en te zien

Real-time analyse-to-date van de gerapporteerde 1&1 wanbetalingen

Als eerste punt op een 1und1 verstoring, de Web App AlleStörungen biedt. Dit toont interessante real-time analyse-to-date van de gerapporteerde tekortkomingen op het gebied van internet, mobiele en telefoon. De gebruiker kan op dit punt ook eigen one&1 Verslag fouten en interactie met lotgenoten. Andere gebruikers commentaar leveren waardevolle informatie over de aard en de duur van 1und1 storingen of onderhoud in bepaalde regio's.

1 & amp; AlleStörungen 1 StoringenWebapp geeft de frequentie van 1&1 verstoringen in de laatste 24 uur.

Overzicht van de frequentie van fouten in de laatste 24 uur

Een grafiek geeft een uitstekend overzicht van de frequentie van verstoringen in de afgelopen 24 uur. Bovendien is de web app laat zien welke steden de ernstigste problemen. Uit de informatie is ook te zien dat er storingen zijn inmiddels terug naar geluk opgelost. Een live clutter kaart geeft ook een goed overzicht van de plaatsen van de belangrijkste storingen of onderhoud van steden en regio's.