Videobewaking met IP-camera's en webcams

Videobewaking met IP-camera’s en webcams

Webcam bewegingsmelder maakt zowel gebruik van IP-camera’s en webcams voor videobewaking van gebouwen en terreinen. De virtuele scherm activeert bij elke beweging een alarm, waarbij de gevoeligheid van de bewegingsdetectie kan worden ingesteld door de gebruiker.

regelen alarmsensor

Dit geldt Cam bewegingsdetector op basis van een rooster, waarbij de gevoeligheid van het alarm sensor kan worden aangepast voor individuele beeldgebieden. Bovendien is de ruimte bewaker vermindert de zogenaamde achtergrondruis van de camera’s, die vermindering van het aantal valse alarmen verminderd vooral wanneer het donker is.

Videospeler met recorder functies

Lost Webcam bewegingsmelder eigenlijk een waarschuwing aan de gebruiker een aantal opties voor de melding. Degenen die in de voorkant van de computer zitten, gebruikt dit een akoestisch signaal. Als alternatief, de controle helpers stuurde een e-mail met de bijgevoegde afbeelding. de functies die worden aangevuld met een videospeler, inclusief recorder functies. webcam motion

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het zip-bestand van deze gratis volledige versie is er een bestand genaamd Activate.exe. Na installatie van het hoofdprogramma gewoon dit bestand om de volledige versie te activeren uit te voeren. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map