is officieel een Hulu Duitsland Aanbieding niet beschikbaar. We laten zien welke one trick, kan de streaming-dienst nog steeds gebruiken. maakt hier slim en al je favoriete serie te ontvangen!

Onder de grootste streaming portals gehoord naast Amazon en Netflix max kathedralen - althans in de VS - inclusief Hulu, die u app onder meer zou kunnen gebruiken via de Hulu download. Het aanbod van diensten verschilt sterk - vandaar, het portaal is een goede aanvulling als u op zoek bent naar nieuw materiaal voor gezellige avonden serie.

Hulu DuitslandHulu Duitsland - er is een aanbod hier?

Hulu Duitsland - wordt gretig ontbrekende geweest

Vanuit deze luxe, echter, de Duitse gebruikers kunnen alleen maar van dromen. Het vergelijken van onze reeks bieden de streaming portalen met die van de VS, komen we weg slechter in elk geval. In de regel, een aanbieder (bijvoorbeeld Netflix) voor verschillende landen een heel ander repertoire beschikbaar. De Duitstalige zeer laat of helemaal niet nog wat runs. Hulu, werd echter niet alleen aan het begin met ons bracht. Hier, de service te bieden heeft. Dus zet grote mediabedrijven zoals Fox Entertainment, ABC en NBC achter de portal.

Hulu Duitsland aanbiedingTot nu toe geen officiële beschikbaarheid van de accommodatie

Hoewel de officiële Duitse aanbod ontbreekt, is er een maas in de wet die het mogelijk maakt de landen op slot kan zo worden omzeild te spreken.

Truc: Hulu doorstroomt VPN client

Wie wil er niet te wachten op een officiële Hulu Duitsland zal aanbieden kan komen over een uitstapje naar het aanbod van de Verenigde Staten of aan die van een ander land. Veel gebruikers zijn bekend met deze procedure zelfs van andere streaming diensten. Dus u kunt toepassen dat zelfs als je, bijvoorbeeld, wil de Amerikaanse aanbod van Netflix te zien omdat er nieuwe serie treffers of seizoenen meestal eerst starten.

Het omzeilen van de landen die op slot werkt met behulp van een VPN-client. Van deze tools, velen zijn op de markt - maar niet overal en overal gebruikt kan worden. Dus ga wat streaming poorten naar VPN-clients voor en ontkennen ze toegang.

Een test bij Hulu heeft aangetoond dat u toegang tot het aanbod, onder andere met de opdrachtgever NordVPN. Maar het werkt veilig, zelfs met een paar anderen - die je hebt om uit te proberen eenvoudig.

inschrijven & beek

Is de juiste VPN-client gevonden dat de toegang tot Hulu toestaat, wordt de gebruiker heeft nu in te schrijven bij de service. Dit kan gedaan worden via de online portal of Hulu app. De APK kan gratis worden gedownload van de link hierboven.

Hulu Duitsland RegistratieHet register is onvermijdelijk

Bij het registreren van een Amerikaanse creditcard of een Amerikaanse PayPal-rekening is vereist, die moet worden gedeponeerd als betaalmiddel. Die niet beschikt over een van de twee opties, kan bedriegen met een gift card. De gift card kan worden gekocht aan de kant van MyGiftCardSupply. Er zijn kaarten voor een tot zes maanden. Als de voucher wordt gekocht, ontvangt u een code die kan zich abonneren op de Hulu website via e-mail.

Als de VPN-client actief is, is er vrijwel zijn eigen Hulu Duitsland creëert aanbod en kunnen nu onbeperkt gebruik van de Amerikaanse streaming aanbieden.Het enige nadeel: de series en films zijn uiteraard in het Engels.