Gratis arts voor beschadigde foto'sPicture Doctor herstellen van beschadigde foto's op de pc. De graphics helper geeft beelden herstelt in de populaire JPEG en Adobe Photoshop PSD. Het programma gerestaureerde beschadigde illustraties en foto's in hun oorspronkelijke resolutie.

Ingebouwde batchmodus

Het oppervlak van Picture Arts een overzicht van de gevonden op de harde schijf beschadigd fotobestanden in een lijst. De recovery tool detecteert en corrigeert fouten in het JPEG en PSD. Met de ingebouwde in batch-modus, kan heel wat grafische worden hersteld in een keer.

-Spoor verloren foto's

Met Picture Doctor gebruikers plaatsen in een mum van tijd vermeidlich-verloren foto's op de harde schijf herstelt. Handig voor Photoshop-gebruikers: self-layer gegevens van PSD beelden winkels Picture Arts uit correct.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het zip-bestand van deze gratis volledige versie vindt u een TXT-bestand, dat een activeringscode bevat vinden. Voeg deze string tijdens de installatie in de daarvoor bestemde veld data, dan is de volledige versie is ingeschakeld. Daarnaast is de setup biedt de software van informanten installatie. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie en kan leiden tot zogenaamde heuristische hits van enkele virusscanners.