WhatsApp ringtones: gebruik een eigen geluid

WhatsApp ringtones: gebruik een eigen geluid

Sindsdien mobiele telefoons geworden en sociaal aanvaardbaar zijn ook de gemiddelde Joe gebruiker in gebruik is, is het gebruikelijk om de beltoon aan te passen als men het zou willen jezelf. Dat is niet veranderd met de smartphones. Vandaag zelfs laat de WhatsApp ringtones aan te passen. Een paar suggesties voor briljante tinten – over over de gratis Zedge app – evenals handleidingen over hoe je best te gaan, krijgen we klaar hier.

Individuele smartphone door WhatsApp ringtones

Zelfs dan, voordat de smartphone tijden, was er een ware run op de individuele ringtones. Op een gegeven moment, zou je zelfs de componist en helpen samenstellen van hun eigen melodieën van korte of lang in te drukken – uiteraard in de toenmalige standaard mobiele toeteren. Kort daarna verscheen Jamba en Co, die met haar beruchte Sparabos volgende korrelig beelden nog eens polyfone ringtones om het apparaat gebracht. En tot slot kwam de tijd van de muziek file integratie: De favoriete liedje als ringtone? Ja graag!

WhatsApp ringtonesU zoekt individuele WhatsApp ringtones en wilt weten hoe u dit kunt instellen? Dan is hier te lezen. (Foto: pixabay / Redactie)

Op de smartphone, die wordt geleverd als een echte multimedia-apparaat, het is om een ​​lichtgewicht, alle nummers te gebruiken als geluid. Wie wil er niet een song die heeft samengewerkt met de Zedge direct te gebruiken app een enorme keuze aan geluiden voor alle situaties en in alle mogelijke gebieden.

De momenteel beste geluiden voor de Boodschapper

Zedge manier is er ook een website. We hebben een paar opmerkingen hier waarmee je helden zijn zeker in uw vrienden en familie samengesteld. U kunt eenvoudig downloaden en de links – als u zitten aan de PC – overgebracht naar uw smartphone. Of je aanvallen rechtstreeks vanaf je telefoon in de richting van het. Of je gaat de weg van de gratis app. Maar zodra onze voorstellen. Klik op de links:

 • Star Wars: Het thema van het beroemde sprookje ruimte – dus het kan niet zo lang duren om Episode achtste
 • Darth Vader Imperial March: Er gaat niets boven het thema van één van de grootste schurken in de filmgeschiedenis.
 • Game of Thrones: Zoet het wachten op het nieuwe seizoen – en roept slechte herinneringen.
 • Kill Bill Whistle: De klassieke.
 • Perfect Strangers: De hit van Jonas Blue als iPhone ringtone conversie. Great!
 • Mockingjay – de spotgaai oproep van de tributes van Panem: Geschikt heerlijk als een boodschap toon.

Verandering geluiden in de Messenger: Niet zo moeilijk

De WhatsApp belsignaal zelf instellen is niet zo moeilijk – althans voor een Android-smartphone. En niet alleen de kennisgeving kan worden gewijzigd, maar ook het geluid waarmee maken WhatsApp noemt merkbaar. iPhone-gebruikers kunnen meer in de volgende paragraaf.

Android geluiden zijn over het algemeen te stellen dat de systeeminstellingen voor regelmatige gesprekken en meldingen geldt al. Het kan elke gebruiker zijn, maar ook individueel bezit, ook eerder gedownloade tonen voor oproepen en meldingen toewijzen – rechtstreeks via de Messenger:

 1. Opent naar WhatsApp en is op zoek naar je uit het contact met wie u wilt en breng een persoonlijke toon.
 2. Hiermee opent u de chat en het typen van de (de afbeelding niet) naam van de contactpersoon.
 3. In profiel u de knop “Mijn meldingen” en zit in het venster rechtsboven het vinkje. Nu kunt u de tonen voor berichten en oproepen aan te passen.
 4. inclusief gedownloade ringtones – zodra u een geluid, een pop-up met alle opties die u hebt geopend aanpassen.

Let op: Wie wilt u uw WhatsApp de ringtones moet in de map “Audio” worden opgeslagen op uw apparaat te gebruiken.

WhatsApp Ringtones AndroidOp de Android-telefoon kunt u contact opnemen met één individu ringtones en aanmelding afgewezen. (Fig. Screenshots WhatsApp / Redactie)

Een kleine omweg op de iPhone

Helaas kan het geluid meldingen niet worden veranderd door hun eigen geluiden bij WhatsApp voor iPhone. Echter, de gebruiker een serie uitgebracht verschillende geluiden beschikbaar. Alleen dan kunt u zelf, althans in oudere versies van iOS, niet toe te voegen, omdat Apple alleen bepaalde geluidsbestanden toestaat. Dus u de geluiden die je hebt je keuze:

 1. Opent WhatsApp en dringt er bij de instellingen.
 2. Selecteert het item berichten.
 3. Hier vindt u verschillende beltonen worden nu weergegeven die u kunt instellen uw voor berichten, groepsberichten en WhatsApp-gesprekken.

Een bijzonder kenmerk van iOS 10: Sinds iOS 10 call-functie in WhatsApp is geïntegreerd. De WhatsApp beltoon is de ringtone die om elk contact op de iPhone kan worden toegewezen. Hier kunt u dus ook gebruik maken van individuele geluiden. Het werkt als volgt:

 1. Hiermee opent u de iPhone app Contacten en haalt de contactpersoon wiens ringtone wilt u aanpassen.
 2. Tikken op Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm.
 3. Selecteert een ringtone.
 4. de iPhone zal herstarten.

U ziet, met Android te whatsapp ringtones kan naar wens worden ingesteld. iPhone-gebruikers hebben ten minste iOS 10 oproepen naar een mogelijkheid voor individualiteit.

map