Game of Thrones tekens en adellijke huizen in één oogopslag

Game of Thrones tekens en adellijke huizen in één oogopslag

de Game of Thrones tekens onthullen gedifferentieerde morele tinten. Dit is precies de fantasy epos nieuwe reeks "Een Lied van IJs en Vuur" George R. R. Martin zo succesvol als die geproduceerd door de Amerikaanse kabelkanaal HBO tv-serie. We laten zien hoe te houden van de veelheid aan actoren en verhaallijnen te houden. hier meer lezen!

Om de chaos van de Game of Thrones tekens

Game of Thrones is gevestigd in een fictieve wereld en richt zich op de politieke machtsstrijd, allianties en intriges. De relatie tussen de chaos heersende families en de adel is zo fascinerend als verwarrend. Om de chaos van de Game of Thrones tekens brengt de Game of Thrones Wiki Download. Op deze manier kunnen de lezers en Serienjunkies de verhaallijnen en de mensen van de fictieve fantasiewereld op de continenten van Westeros en Essos in vrede te volgen en zijn klaar voor het volgende seizoen.

Game of Thrones tekensGame of Thrones tekens Jon Sneeuw aan Daenerys Targaryen. Bron: HBO

Wie dreigt te houden van de vele helden die betrokken zijn bij de fantasy universum met allerlei mysteries en geheimen te verliezen, heeft met de Game of Thrones Wikipedia een nuttige gids voor de Game of Thrones tekens met al hun intriges en ontwerpen de hand. Nuttig voor oriëntatie in de Game of Thrones universum is ook de download interactieve Game of Thrones kaart.

De adellijke huizen Baratheon, Stark, Lannister en Targaryen strijd om de IJzeren Troon

De belangrijkste Game of Thrones tekens behoren tot de adellijke huizen Baratheon, Stark, Lannister en Targaryen. Er zijn ook minnaressen, eunuchs, Knight, Shadow Wolves en draken. Aan het begin van de fantasy epos vertegenwoordigt het Huis Baratheon met König Robert de regerende familie. Hij is getrouwd met Cersei Lannister en heeft gewerkt met Joffrey, Tommen Myrcella en drie kinderen, die in werkelijkheid niet van hem, maar werden bedacht met Cersei’s broer Jaime.

Om de liniaal troon gevecht na Robert’s dood van zijn broers Stannis en Renling, met wie het maar weinig is toegetreden. Zijn goede vriend was Lord Eddard "ned" Stark, die de adellijke familie van de Starks hoofd in het koude noorden van Westeros op kasteel Winterfell. Met zijn vrouw Catelyn hij heeft vijf kinderen Robb, Sansa, Arya, Bran en Rickon. Hij getuigde ook sneeuw, die hij samen met hem naar Winterfell tot grote ergernis van zijn vrouw bastaard Jon.

Game of Thrones tekens huizenDe meest krachtige adellijke huizen in de Zeven Koninkrijken. Bron: de.gameofthrones.wikia.com

Daenerys een waardige draak dame van de heersende dynastie van de Targaryen

De belangrijkste tegenstander van Huis Stark, de Lennisters dat het Westen land domineren en behoren tot de rijkste families van Westeros. Ze worden geleid door Tywin Lannister, de vader van Jaime, wiens tweelingzus Cersei en Tyrion de jongste zoon, die een heel bijzondere rol in de fantasy epos speelt. Het is een verkleinwoord gnome die niet kunnen voldoen aan de verwachtingen van zijn strenge vader, maar het is zeer speciale vaardigheden.

Game of Thrones tekens GoT Seizoen 6Game of Thrones cast leden uit de tv-serie. Bron: HBO en de.gameofthrones.wikia.com

De afgezette adellijke familie van de Targaryen bestaat in eerste instantie van Viserys en zijn zus Daenerys. Ze konden om Essos vluchten en streven ernaar om de IJzeren Troon terug te winnen op. In tegenstelling tot Viserys Daenerys blijkt een waardige draak dame van de heersende dynastie van de Targaryen, opgericht door Aegon Targaryen die met zijn vlieger Westeros veroverd. Met het spel van macht en invloed zijn ook de heersers huizen van Arryn, Tully, Tyrell en Martell. De Seven Kingdoms zijn gemaakt van het noorden, de Green Valley van Arryn, de rivier de landing, de westerse landen, de storm landing, de breedte en de doorns. De hoofdstad is koning mond.

map