Voice Changer voor monster zelfs entertainment vanaf uw pcThe Voice Changer Uw monster stem zorgt monster zelfs entertainment op de pc. Met de audio specialist gebruikers verstoren haar stem of een MP3's en CD's onherkenbaar met effecten zoals "robot". "moordenaar". "vreemdeling" of "monster",

Stem en muziek te vervreemden met leuke effecten

In het hoofdvenster van uw monster stem uit kunnen live-opnames direct bewerken met de Voice Changer met microfoon. In de preview, zien gebruikers de geplaatste audio bestand met gegolfd profiel van de opname. Door het pull-down menu om het gewenste effect te selecteren, met het geluidsbestand dat moet worden vervreemd. Iedereen die wil mag ook uw eigen effecten te creëren en toe te passen om hun eigen stem opnames, MP3's of cd's. Post-verwerkt audio op te nemen slaat de software in MP3&# 45; of WAV-formaat op de harde schijf.

conclusie

Met je monster stem komt er een mooi gemaakte Voice Changer met een Duitse interface naar de PC. De vooraf ingestelde effecten te creëren hilarische resultaten. Praktisch: professionals kunnen ambachtelijke hun eigen persoonlijke stem wisselaar is ook.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Uw monster stem in de volledige versie-promotie periode tijdens de installatie automatisch geactiveerd. Hiervoor is een actieve verbinding met het internet is vereist.

Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de werking van uw monster stem. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.