Android-apparaten, ongeacht welke fabrikant, kom met bloatware. Wie verwijderen vooraf geïnstalleerde apps zal hebben meestal om in te grijpen in het systeem. Maar er zijn eenvoudigere manieren om te verwijderen om vervelende apps te verwijderen.

Er zijn verschillende manieren er zijn apps die worden geleverd uit de fabriek met de Android-toestel kwijt. We tonen drie mogelijke benaderingen met passende aanvullende software. Met deze gratis Debloater downloaden die u toelaat om te verwijderen en blokkeren apps.

verwijderen vooraf geïnstalleerde apps en ophalen van de prestaties

Het Android-besturingssysteem wordt gebruikt op apparaten van verschillende fabrikanten. Echter, de meeste fit, of HTC, LG en Samsung hun apparaten met extra toepassingen. Dan nutteloze programma's zoals widgets voor nieuws, vreemd Messenger en managers of het management apps op de telefoon land. Ze zijn bijna nooit gebruikt - maar het kan ook niet gemakkelijk te verwijderen.

Het feit is vervelend bloatware. Wie ze voorheen niet konden verwijderen, is het vliegen rond over de hele menu - of in ieder geval verpakt in een extra- "bloatware folder", zodat ze niet rommel alles. Toch zijn ze er zijn.

verwijderen vooraf geïnstalleerde appsBloatware zuigt en ruimte inneemt. Maar je kunt vooraf geïnstalleerde apps te verwijderen - via een omweg. (Afbeeldingen. Editors)

Dus deze apps te eten door zijn loutere bestaan ​​schijfruimte en de prestaties van de Androids. Aangezien deze toepassingen, strikt genomen, alleen de smartphone "bloat", ze worden aangeduid als bloatware. Duidelijk dat veel gebruikers ze willen de ongewenste vooraf geïnstalleerde apps te verwijderen.

verwijderen bloatware van Android - Hoe het werkt

Aangezien de wens om bloatware te verwijderen, wordt gedeeld door veel gebruikers, zijn er verschillende manieren en middelen om dat te doen al een tijdje.

Voorwaarde voor de meeste van deze toepassingen zijn root privileges. Als u nog steeds clueless hier leert in het artikel: "De Android rooten: Met het juiste gereedschap een koud kunstje" hoe het te doen. Het moet worden opgemerkt, eens te meer dat de beworteling is niet zonder risico:

 • De garantie kan vervallen.
 • De malware is niet langer gegarandeerd onder bepaalde omstandigheden.
 • De inrichting kan onbruikbaar worden.

Daarom zijn onze aanbevelingen zijn:

 1. Voordat de procedure, het systeem, gebruikers moeten per se een back-up te maken.
 2. Wie wil er vooraf geïnstalleerde apps te verwijderen, moet het verder met de nodige voorzichtigheid. We moeten voorkomen dat toepassingen moeten worden verwijderd, die bijdragen aan de goede werking van de smartphone. Omdat het kan gebeuren dat verwijderde apps blijven ontruimd naar de fabrieksinstellingen nadat u een Android-apparaat te resetten.

Debloater verwijdert of blokkeert Apps

De Debloater is een relatief nieuwe manier om ze te laten apps verdwijnen. De verwijdering vindt plaats via de computer. Wie heeft root-privileges, zodat u gemakkelijk vooraf geïnstalleerde apps te verwijderen.

Maar zelfs zonder root privileges, de tool is nuttig. Van KitKat 4.4 gebruikers kunnen ook op zijn minst uit het zicht zonder deze machtigingen apps. De software kan toepassingen verdwijnen, terwijl ook hun werk te laten op de achtergrond. Echter, de apps zijn dan is er nog steeds - en de herinnering blijft toegewezen.

Of het nu gaat om het gereedschap te gebruiken met root of zonder, de volgende stappen:

verwijderen vooraf geïnstalleerde apps DebloaterMet de Debloater en verankerd smartphone overbodig toepassingen kan worden verwijderd.

 • Op de Smartphone Developer moeten opties worden ontgrendeld door te gaan in de instellingen onder systeem om de informatie over het apparaat en herhaaldelijk te tikken op het item buildnummer. De vermelding Developer opties verschijnt dan naast de informatie over het apparaat in de instellingen.
 • Onder deze opties, neemt de gebruiker ook de mogelijkheid om de USB-foutopsporing in te schakelen. Nog steeds ontbreekt de juiste driver, moeten zij door het downloaden van, bijvoorbeeld, de ADB driver, worden ingebouwd.
 • Ingeschakeld USB debugging modus, sluit u alleen de smartphone naar de PC en de software te openen.De tool biedt nu alle geïnstalleerde applicaties is een lijst. De gebruiker eenvoudig kiest uit die hij wil om zich te ontdoen van.

Verwijder apps met behulp van Root Explorer

Savvy gebruikers die precies weten welke apps je kunt het risico te verwijderen zijn in goede handen bij de Root Explorer. De file manager app toegang tot systeemmappen, die de verwijdering van apps maakt.

verwijderen vooraf geïnstalleerde apps Root ExplorerZelfs de wortel Explorer helpt bij het verwijderen.

De gebruiker start de app en draait op de schrijftoegang ( "Mount R / W") a. Daarna verhuist hij naar de map / system / app / waarin alle APK-bestanden worden weergegeven. ze vooraf geïnstalleerde apps, typt de gebruiker wilt verwijderen in een lange tijd voor de juiste APK en selecteert u Verwijderen.

verwijderen vooraf geïnstalleerde apps met Titanium Backup

Na het downloaden van de gratis app Titanium Backup superuser bericht wordt eerst bevestigd. Zodra dit is gebeurd, kan de gebruiker nu al beginnen met het verwijderen. Dit proces begint als volgt:

 • Vanuit het menu, selecteer Back-up / herstellen.
 • U ziet een lijst van alle apps, worden systeem apps getoond in het rood.
 • Door het selecteren van de juiste ingang en klik op Verwijderen de apps worden verwijderd. Indien gewenst, een back-up kan ook worden aangemaakt. Andere waarschuwingen moeten worden bevestigd en de gebruiker kan de vooraf geïnstalleerde apps te verwijderen.

alleen vooraf geïnstalleerde apps uitschakelen: Zonder Root

Degenen die willen helemaal geven de wortel, om niet te schieten zijn mobiele telefoon, kan ook proberen om ten minste een deel van het uit te schakelen. zoals ik al zei dat ze niet verdwijnen, maar het zal in ieder geval niet meer updates worden gedownload en de gebruiker gegevens worden verwijderd. Zodat ze niet meer in het overzicht, kunt u ook verbergen.