Kopieer bestanden sneller met kopie programma Freeware

Kopieer bestanden sneller met kopie programma Freeware

Wie Kopieer bestanden sneller wilt of legt grote nadruk op extra kopie functies die samenhangen met de TeraCopy download en andere gratis tools zoals SuperCopier of Ultracopier het juiste exemplaar programma. We tonen onder de beste en snelste tools voor het kopiëren van bestanden!

Kopieer bestanden sneller met de freeware TeraCopy

kopieert u de Windows ingebouwde functie voor bestanden is verbeterd door de jaren heen. Het duurt echter een tijdje om veranderingen in de Microsoft-besturingssystemen hun weg te vinden. Dus de kans is geïnstalleerd, bijvoorbeeld alleen in Windows 8 te pauzeren het kopiëren van bestanden door het indrukken van een knop. Een functie om te sorteren ontbreken nog de kopie bestelling of een cruise control.

Kopieer bestanden snellerKopieer bestanden sneller met de kleine freeware programma TeraCopy.

TeraCopy een populaire freeware kopieerprogramma

Zoals zo vaak voorzien freeware auteurs voor corrigerende en te verbinden met hun kleine gratis gereedschap vervelende gaten in Windows. Een van de meest populaire en lang gevestigde vertegenwoordiger als freeware kopieerprogramma is zeker TeraCopy. Dit kleine freeware programma stimuleren exemplaar operaties in Windows, is volledig geïntegreerd in de Windows-shell en maakt pauzeren exemplaren.

Het kopiëren stoppen met TeraCopy

TeraCopy vervangt wens de Windows kopiëren dialoog en automatisch te melden wanneer u kopiëren en plakken van bestanden en mappen. In de praktijk, het pauzeren en hervatten van kopieën, de wachtlijst voor in afwachting van kopieer- en dat er geen breken de kopie geval van fouten wordt getoond. TeraCopy bespaart ook tijd goed tijdens de bestandsoverdracht, verstrekken van een aantal functie die Windows ontbreekt. Het programma wordt vrijgegeven voor niet-commercieel gebruik. De enige beperking: Als u bestanden die in gebruik zijn te kopiëren, zijn toevlucht tot de betaalde Pro-versie van TeraCopy.

  コピープログラムフリーウェアでより高速なファイルをコピーします。

Kopieer bestanden sneller met SuperCopier en Ultracopier

Ondertussen, in aanvulling op diverse andere vertegenwoordigers TeraCopy we hebben toegevoegd voor een snellere het kopiëren van bestanden. Dus de SuperCopier downloaden en Ultracopier Downloaden als kopieerprogramma’s zijn erg populair voor bepaalde tijd. Beide programma’s werken naadloos samen met Windows en automatisch inloggen op het indrukken van de kopieerfunctie te spreken.

Kopieer pauze en pas het aantal gelijktijdige kopie operaties.

De gratis kopiëren tools bieden sneller worden gekopieerd, en Ultracopier heeft wat meer opties aan boord. Dus Ultracopier biedt de mogelijkheid om een ​​andere bestandsnaam in te voeren voor de bestemming bestand, terwijl de snellere het kopiëren van bestanden. Daarnaast kan het kopiëren onderbreken, de kopie te sorteren en het aantal gelijktijdige kopie operaties.

Kopieer bestanden sneller UltracopierMet Ultracopier pauzeren kopie of de kopie te sorteren.

Afhankelijk van het apparaat, zoals een externe harde schijf, memory stick, enz., Kan er ook voor zorgen om de grootte van buffer te veranderen voor het kopiëren van dat het kopiëren van iets sneller. De bediening is eenvoudig te begrijpen voor alle kopieer- gereedschappen. Na het verwijderen van de oorspronkelijke Windows kopieerfunctie automatisch hersteld als standaard.

map