Wie uninstall Avira wilt overschakelen naar een ander virus scanners moeten ervoor zorgen dat krijgt alle overblijfselen van de populaire antivirusprogramma worden geëlimineerd. We laten zien wat je moet doen en hoe de resterende registry entries volledig verwijderd van uw pc na het verwijderen. Meer over dit hieronder!

verwijderen Avira en veilig over te schakelen naar een ander anti-virus gereedschap

Avira Free Antivirus Download de gebruiker een krachtige en betrouwbare virusjagers bij de hand, beschermt het systeem tegen malware en online plagen van alle soorten. Een real-time scannen beschermt de computer tegen infecties met virussen, Trojaanse paarden en rootkits. Er zijn nu echter diverse andere gratis virusscanner zoals Avast of AVG, die hun werk te doen zijn zeer indrukwekkend, en hebben in sommige tests op het gebied van opsporing, de prestaties en geheugengebruik zelfs aan de leiding. Daarom is het logisch dat zo veel gebruikers naar een andere antivirus proberen en dus wilt verwijderen Avira.

uninstall Aviraverwijderen Avira en reinig het Windows-register.

Avira Registry Cleaner bevrijdt van het register gegevens blijven van het huis Avira

De Avira Uninstall is in principe net als alle andere Windows-software. Eén klik is voldoende om het programma uit het systeem te verwijderen. Voordat de gebruiker installeert een andere virusscanner, maar het moet verwijderen ervoor zorgen dat werkelijk alle Avira resten worden volledig uit het systeem verwijderd en het register volgens de Avira. Een handig hulpmiddel hiervoor is Avira Avira Registry Cleaner zelfs beschikbaar.

vinden overblijfselen van een Avira installeren en verwijderen Avira

Dit kleine freeware programma is speciaal ontworpen om resten van een Avira installatie te lokaliseren en gooi ze uit het register. Na het starten van de vrije Mr. Clean scant het systeem database en verwijdert die achterblijft na Avira inzendingen automatisch door middel van een simpele muisklik.

verwijderen van overtollige gegevens resten van het virus scanner

Avira Registry Cleaner zodat er geen resten niet meer nodig in het register die nog slapende liggen, zelfs na het verwijderen van een Avira software in het systeem-database elimineren. De bediening is heel eenvoudig: klik op het verwijderen van de gebruiker stelt de scan van het register in beweging en geeft gevraagd een overzicht van de vraag of registervermeldingen bestaan ​​nog steeds dat nodig om het schoon te maken. Controleer dozen dienen om alle of geselecteerde inzendingen te selecteren en te verwijderen.

Avira Uninstall Avira Registry CleanerAvira overblijfselen kunnen worden verwijderd met Cleaner Registry.

Een schone verwijderen Avira voorkomt conflicten met andere programma's

de gebruiker kan veilig naar de andere virusjagers Beweeg nu dat het register is ontdaan van overbodige invoeren en dus ook geen conflicten te verwachten met andere antivirusprogramma's. Avira Registry ondersteunt Cleaner niet alleen Avira Antivirus Free, maar ook andere producten, zoals Avira Antivirus Pro, Internet Security Suite, System Speedup en Server Security.