Baby Ariel: Het befaamde tiener ster van Musical.ly 2023

Baby Ariel: Het befaamde tiener ster van Musical.ly

De nieuwe hype Musical.ly gekatapulteerd tieners op dit moment in de ster-status. Een van de meest populaire baby Ariel. Als ze gaat om meer dan acht miljoen fans? Leer alles over de nieuwe cult app!

De muziek video app is slechts een paar maanden op de markt, maar de ontwikkeling op dit moment als de nieuwe tiener favoriet. Het downloaden van de app is musical.ly namelijk vooral één ding: de zelfexpressie. En dat lijkt te willen vooral jongeren overmatig leven.

baby ArielBaby Ariel – de nieuwe ster van musical.ly

Baby Ariel: Meer dan 8 miljoen fans

Je echte naam is Ariel Martin – maar de digitale wereld kent eigenlijk alleen onder het pseudoniem van de baby Ariel. Met deze gebruikersnaam, het 15-jarige meisje vrijgelaten uit Florida namelijk hun musicals. Dit zijn voornamelijk rap en afspelen pop video. Met waarvan hij de opvolger bovendien te verzamelen voor meer dan acht miljoen fans achter. maar hun populariteit is niet alleen beperkt tot de app. Het combineert ook goed op alle grote social media platforms, zoals Instagram, YouTube, Facebook, etc. enkele miljoenen volgers en fans. Haar eigen blog ze ook.

Onder de baby Ariel vindt u meer dan 600 lip-sync video’s, waarmee zij heeft meer dan 300 miljoen opgehaald Luv (het equivalent van Likes). Op YouTube is er ook de eerste compilaties van hun beste video’s.

Baby Ariel Video'sMeer dan 600 video’s van de baby Ariel is gepubliceerd

  Baby Ariel: Het befaamde tiener ster van Musical.ly

De “normale” leven van de baby Ariel

Baby Ariel is geboren in Zuid-Florida. Sinds ze is nog steeds op school, is ze nog steeds woont met haar ouders en haar jongere broer Jacob. Haar moeder komt uit New Jersey en haar vader komt uit Panama. Je grootouders komen uit alle verschillende delen van de wereld (Spanje, Israël, Cuba), dus het voelt echt, niet alleen als een Amerikaan. In haar vrije tijd houdt ze afhankelijk zijn van met vrienden, naar feestjes – maar zingt voornamelijk en danst ze gepassioneerd. Daarvan kan men reeds meerdere keren op Musical.ly. Ze had eigenlijk ontdekte de app afgelopen zomer (2015) uit verveling zelf. Bij het huis van haar ouders was onder water, moesten ze tijdelijk uit te bewegen en te blijven met hun grootouders. Er wisten dat ze wat te doen met zichzelf en struikelde over de app.

Voordat ze zelfs besefte wat er gebeurd was, had ze al een paar duizend fans. Haar broer is overigens ook zeer actief en succesvol in de gemeenschap.

Wat is er zo speciaal aan Musical.ly?

De focus van de app is zelfexpressie. De gebruiker kan video fragmenten die langer dan 15 seconden bent met het maken en te publiceren. De belangrijkste functie is het Lip Sync principe. Net als de tijd dat de mini-playbackshow, de veelal jonge gebruikers nu bewegen hun lippen om hun favoriete nummers. Hoewel men ook citaten van beroemde films en series kon nemen. De resultaten worden vervolgens genoemd musicals en artiesten Muser.

Om proces biedt Musical.ly zijn nieuwkomers strikt genomen niet zo groot hulpmiddelen klaar. Er is een sectie functie, een tekstvak en een paar filters – maar dat het bijna zelfs. De focus ligt duidelijk op de spread – die in de gemeenschap zelf en op andere sociale kanalen plaatsvindt. Gebruikers koppelen elkaar gewoon, gebruik hashtags en nu al is het virale effect te voet. En het principe lijkt te werken meer dan als je kijkt naar het succesverhaal van de baby Ariel en andere tiener sterren.

  Bébé Ariel: La teen star acclamée de Musical.ly

Om altijd nieuwe clips worden geproduceerd, zijn er dagelijkse uitdagingen in de gemeenschap. Daar kan het nieuwe internetprotocol sterren met elkaar concurreren. De meest creatieve en grappigste video’s worden beloond met een hart.

map