Dus je kunt synchroniseren met Outlook MyPhoneExplorer

Dus je kunt synchroniseren met Outlook MyPhoneExplorer

De software MyPhoneExplorer gegevens van het e-mailprogramma van Microsoft om Android-smartphones kan worden gekregen. nu synchroniseren Outlook! synchroniseren Outlook Contacten, afspraken en andere informatie kan worden gesynchroniseerd met de gratis add-on software MyPhoneExplorer. Hoe het precies werkt wordt uitgelegd in de volgende stap-voor-stap instructies. Tip: Als u nog niet de e-mailclient kan de laatste versie van Outlook hier downloaden.

Outlook synchroniseren – Hier ziet u hoe

Ten eerste, de MyPhoneExplorer software is gratis te downloaden, bijvoorbeeld freeware.de. Om te kunnen Outlook synchroniseren, moet het programma zowel op de telefoon en op de computer worden geïnstalleerd. Overigens MyPhoneExplorer is niet alleen geschikt voor het synchroniseren van Outlook, maar kan zeer veelzijdig als extra software of management programma, bijvoorbeeld, een back-up te maken. Daarnaast kan de telefoon worden bediend met een muis van een PC met de software. Dit werkt alleen met een verbinding via een USB-kabel. Deze functie maakt het gemakkelijk om te chatten met je telefoon, want je kunt gemakkelijk inschrijven bij het toetsenbord van de computer nu de boodschap, wat is er een stuk sneller dan het gebruik van het toetsenbord op het aanraakscherm van de smartphone. Maar terug naar MyPhoneExplorer als een middel en software om Outlook synchroniseren. Na het downloaden en installeren op de pc of de gratis app MyPhoneExplorerClient is het noodzakelijk dat men maakt een aantal instellingen op de pc voordat u de app opent op uw telefoon voor de eerste keer. Outlook synchroniseren met MyPhoneExplorer Voordat je kunt beginnen met de synchronisatie via Wi-Fi, de MyPhoneExplorer programma te openen en selecteert de records die moeten worden gesynchroniseerd. Hoe het werkt: In de bovenste menubalk is de “File”. Klik op “File” om een ​​nieuwe drop-down menu te openen. Hier wordt de “Instellingen” geselecteerd. U kunt vervolgens de gegevens onder het menu-item “synchronisatie” moeten worden gesynchroniseerd. Je moet alleen de vermelding “Outlook” onder de verslagen contacten, agenda en notities te selecteren. Vervolgens wordt de smartphone is aangesloten op de computer. In een eerste stap, de gratis app MyPhoneExplorerClient opent op uw pc. De manier waarop de overdracht van gegevens kan worden geselecteerd. Het programma ondersteunt Wi-Fi, Bluetooth en een kabelverbinding. In het ideale geval wordt een verbinding automatisch tot stand gebracht en het programma synchroniseert koos gegevens op de achtergrond. Als de software van de telefoon niet automatisch herkent, dan zie je de dataverbinding ook handmatig verbinding door te klikken op de menubalk “Bestand” en vervolgens op “Connect” en vervolgens het type verbinding in de “mobiele telefoon met Google’s Android-besturingssysteem” selecteert.

Proprietary oplossingen voor synchronisatie

Naast de software MyPhoneExplorer zijn er een aantal andere tools die je Android-smartphone kunt synchroniseren met Outlook. Wie heeft bijvoorbeeld een smartphone of tablet van Samsung, de gegevens kunnen worden gesynchroniseerd met de applicatie “Samsung Kies”. Samsung Kies is beschikbaar voor Windows en Mac. Hetzelfde geeft de fabrikant met de HTC “HTC Sync Manager”. Voor LG, de gratis software voor data-matching “LG PC Suite” is. Degenen die willen om het apparaat te synchroniseren vanaf een andere fabrikant of is niet tevreden met de fabrikant van de eigen software van Samsung, HTC en LG kan eenvoudig gebruik maken van de gratis software MyPhoneExplorer.

map