Nauwelijks het spel wordt gelanceerd, het is al een Legends of Honor Hack. Maar de hacks spelers echt naar de top van de browser games? Hier is alle feiten voor toekomstig gebruik!Na de Legends of Honor te downloaden, kunnen spelers ravotten op het slagveld, het bouwen van een kasteel en beheren van een nederzetting. Maar een machtig leger en productieve gebouwen kosten veel geld. Wat zou het heerlijk omdat oneindige middelen, zilveren munten en juwelen te hebben.

Legends of Honor HackZo, een vermeende Legends of Honor Hack kijken

Legends of Honor Hack: In feite, eer of gênant schaamte?

Ten eerste moet de Legends of Honor Hack worden gedownload van relevante pagina's zijn uitgepakt en geïnstalleerd. De volgende stap is aangemeld met zijn rekening Legends-of-Honor aan het spel. Na kan in elke hoeveelheid, die vervolgens naar de gaming rekening werd bijgeschreven op de hakken middelen worden gegenereerd. Dus de hack werkt althans in theorie. Helaas, in de praktijk is heel anders: In plaats onvergelijkbare legers en een onneembare vesting te krijgen gebruikers alleen schadelijk goederen, zoals virussen en Trojaanse paarden. We adviseren daarom zo veel mogelijk weg te blijven van dergelijke aanbiedingen! Een andere reden om af te zien van het gebruik van een Legends of Honor Hack, is een bedreiging van het blokkeren van de rekening. Dit recht aan de ontwikkelaar Good Games Studios in verlenen had een GTC. Het zegt:

"De gebruiker is verboden enige vorm van manipulatieve inmenging in de online game of de mobiele game. De gebruiker is in het bijzonder niet het recht om maatregelen, mechanismen of software die kunnen interfereren met de functie en het spel te spelen gebruik maken van ... De gebruiker mag onder geen beding te maken of het gebruik cheats, mods en / of hacks ... "

Wie wil er niet te riskeren dat zijn vooruitgang zal fluiten, dus het moet eerlijk zijn en gebruik alleen legaal gekocht of verdiend juwelen, zilveren munten en grondstoffen.

The Neverending Story: hacks voor browsergames

Voor vrijwel elke browser spel is te vinden op het net een overeenkomstige hack beloften van onbeperkte toegang tot de game valuta. Uiteindelijk, deze deals zijn bijna 100 procent malware. Soms zijn er sites waar je een hack voor elke denkbare spel kan vinden - en volg altijd hetzelfde patroon: een slider kan worden gezegd dat de gewenste hoeveelheid van de verschillende middelen te genereren. De websites van deze deals te kopiëren de betreffende lay-out van de games en hebben ook een aantal positieve opmerkingen; Dus kijk zeer betrouwbaar. maar daarachter eenvoudige hulpmiddelen waarmee u - zonder dat het aanbieden van een hack - alleen smokkelen virussen en Trojaanse paarden op de computer. Wie krijgt die betrokken zijn, moet worden erkend gegeven in het kielzog van een tijdrovende schoonmaken van zijn computer voor hem of zijn gegevens die moeten voor de registratie van tevoren in zeer dubieuze handen worden ingevoerd.