Met deze tools, de RTL live stream gratis Uitzicht: We laten zien hoe u alle kanalen vrij kan volledig streamen op uw smartphone, tablet of pc. leren alles voor online TV!

Wie na het downloaden van de TV NOW app - het officiële gebruik van de RTL Group - de afzender hoop op een gratis streaming zal teleurgesteld worden tart. Streaming haar programma's RTL staat alleen met een betaald abonnement. Maar er is een andere manier en we laten zien hoe:

30 dagen RTL live stream gratis

Wie wil om naar te kijken voor de uitzending datum, de RTL-programma's wonen of zelfs daadwerkelijk een beroep doen op onze eigen app. Na een gratis proefperiode van 30 dagen het streamen van alle behorend tot de groep stations kost 2,99 euro per maand. Het abonnement wordt beëindigd door een dag voor het verstrijken van het abonnement. Hiervoor kunnen gebruikers genieten van de kanalen RTL, VOX, n-tv, RTL Nitro, Super RTL en RTL II leven met zogenaamd minder reclame. Bovendien zijn alle programma's zijn beschikbaar 30 dagen na de uitzending in de mediatheek van de app. Sommige geselecteerde hoogtepunten kan worden gezien, zelfs voor de eigenlijke uitzenddatum.

30 dagen RTL live stream gratis30 dagen RTL live stream gratis

RTL live stream gratis dankzij YouTV

De applicatie die RTL live stream zorgt voor gratis, is YouTV. Het is verkrijgbaar als app voor Android, iOS en Windows 10, maar kan ook worden gestart vanuit een conventionele browser. YouTV werkt als een online video recorder. Gebruikers moeten in staat zijn om vooraf een opname maken lijst voor alle gewenste programma's, en de tool biedt dit in verband. In de gratis versie kan maximaal 50 tracks worden "genomen" manier. Het enige nadeel van het gereedschap is dat de gewenste track kan worden afgespeeld slechts ongeveer tien minuten na de uitzending datum, dus het is niet een live stream in de juiste zin. Iedereen op zoek naar een RTL live stream gratis, dus je hoeft te doen zonder "live", maar ontvangt met YouTV een vrije toegang tot alle programma's van de RTL Group. Daarnaast YouTV scores met tal van functies die volledig gratis zijn, evenals een gebruiksvriendelijke interface, de online televisie verhoogt naar een nieuw niveau. Klik hier voor de gratis download van de app YouTV.

RTL Live Stream Gratis youtvNiet helemaal wonen, maar gratis YouTV stream gratis

Eisen voor de online televisie met twee varianten

Voor beide instrumenten moeten slechts twee voorwaarden worden voldaan. Het maakt niet uit of u streaming nu op de PC of op het mobiele apparaat, het is altijd een goede internetverbinding nodig. Voor beide instrumenten heeft om te registreren met een geldig e-mailadres is verplicht. Immers intellectueel uitdagend programma van de boer kunt kijken voor vrouwen boven Duitsland Idol tot de perfecte diner op elke weergave-apparaat.