die een Maak Logo wil het ontwikkelen van de beste Logo Maker Downloaden als specialisten voor creatieve ontwerpen. De software is geschikt voor deze toepassing vanwege de eenvoudige bediening en talrijke sjablonen die optimal. Probeer het nu!

Maak je eigen logo in een paar stappen

Het hoeft niet altijd Illustrator ontwerpen van een logo een dure professionele tool zoals Adobe. Het logo maker gespecialiseerd in het creëren van logo's en als een shareware programma nog onervaren amateur grafisch ontwerpers de mogelijkheid om professionele emblemen, logo's, pictogrammen en afbeeldingen van alle soorten in slechts een paar stappen. Het logo makers is om de volledige versie hebben voor iets minder dan 30 euro. Degenen die willen proberen de software gratis, maakt gebruik van de 15-dagen proefperiode, waarin alle belangrijke functies zijn reeds beschikbaar.

Maak LogoLogo het scheppen van meer dan 3.000 vrij te bewerken templates.

Meer dan 3.000 bewerkbare sjablonen en 6000 grafische elementen

Logo Maker bevat meer dan 3.000 gratis bewerkbare sjablonen en 6000 grafische vormen en objecten voor uw eigen ontwerpen. In de huidige versie zijn beschikbaar 200 sjablonen voor geanimeerde logo's en meer dan 100 Animierungs effecten. Bijzonder succesvol zijn de 3D-effecten voor bijzondere logo's in drie-dimensionale look. De eigen ontwerpen kunnen worden voorzien van interessante effecten, zoals reflecties, metallic gloed, schaduw, of creatieve tekst vormen. Met de vector-gebaseerde Shape redacteur van creatieve gebruikers veranderd formulieren en elementen in het kleinste detail. Geëxporteerd als PDF, JPG, TIF of een ander grafisch formaat. De eigen creaties kan ook direct publiceren vanuit het sociale netwerk via een interface naar Facebook.

Het logo templates worden naargelang hun industrieën en onderwerpen

Wie zou willen beginnen met geen leercurve door het creëren van hun eigen logo's en design-elementen, heeft een ontmoeting gehad met het logo maker de juiste keuze. De behandeling en het design tools worden gezien door snel dankzij de overzichtelijke interface en ook de toegang tot de selectie van het ontwerp templates is redelijk simpel gedaan. Alle sjablonen worden gegroepeerd op sectoren en thema's, zodat de gebruiker snel en gemakkelijk de juiste sjabloon voor haar nieuwe logo.

creëren logo logoOptioneel kan de standaard maten of aangepast formaat worden geselecteerd.

Maak je eigen logo met de comfortabele Logo Editor

Degenen die willen een eigen logo te maken, klikt u op het logo editor voor het eerst op Nieuw logo en geeft de naam en het pad. In grootte van de standaard maten of aangepaste grootte kan worden geselecteerd. Andere instellingen hebben invloed op de kleur en het patroon van het werkoppervlak. Onderste weergave en templates alle Logo sjablonen zijn beschikbaar, afhankelijk van de individuele onderwerpen. Afzonderlijke elementen kunnen worden ingebracht met het doel balk aan de rechterkant van het scherm. Nogmaals, er is een goede selectie, variërend van abstract en alfabet in de wildernis en muren. Veel plezier in het ontwerpen van hun eigen logo's!