Alle Rodeo Stampede dieren en vaardigheden in een oogopslag

deze Rodeo Stampede dieren daar en zodat je ze krijgen! We zullen vertellen hoe je de meest bijzondere soorten te ontgrendelen en verzamelde in zijn dierentuin! Er zijn alle tips & Tricks!

The Rodeo Stampede app te downloaden en combineert een spannende Endless Runner met een klassieke opbouw play. Zoals Rodeoreiter spelers moeten vangen met een lasso nieuwe soorten tam, en schip in een vliegende Zoo. Met talloze soorten dieren en liefdevolle grafische slaagt crossy weg is momenteel het bestormen van de download charts.

Rodeo Stampede dierenRodeo Stampede dieren in één oogopslag!

Rodeo Stampede dieren in alfabetische volgorde

Alle Rodeo Stampede dieren bepaalde vaardigheden en een speciale gedrag als ze boos zijn. En dit zijn alle diersoorten en de respectieve kenmerken op een rij:

 • alligators eten bijna alle andere dieren, en als ze boos zijn, en de korrelig cowboy.
 • buffel kan vrijwel alles plat op het derde niveau te doen. Als ze niet ontspannen, ze springen, maar ongecontroleerd van links naar rechts.
 • olifanten zijn de all-purpose wapen tegen vrijwel elk type obstakel. Hoewel de Grauhäuter zijn rustige aard als ze leeg zijn echter geconfronteerd met een daling.
 • gier zijn bijna onverslaanbaar in de lucht. het irriteert hen, echter worden bepaald voordat een Senkflug.
 • giraffen hurling speler in het ergste geval met zijn nek in de lucht.
 • gorilla's obstakels te overwinnen dankzij de ongelooflijke veerkracht en breken bij de landing de weg staan. Men moet niet kwalijk, anders heb je laten vallen.
 • leeuwen zijn vooral: honger. Dienovereenkomstig, ze eten bijna alle dieren in de omgeving en, indien nodig, hun ruiters.
 • nijlpaarden zijn zeer snel strandlopers. Ze zijn echter zo dat het niet de slimste dieren in de wereld dat je uiteindelijk onder hen kan passeren.
 • struisvogels worden steeds sneller, hoe langer ze worden gereden. Ze zijn bijzonder geschikt voor de eerste rodeo's.
 • wilde zwijnen ook hun snelheid te verhogen na verloop van tijd, maar Buck nu en dan.
 • zebra's verdrijven uit het 2e niveau andere dieren aan hun kappertjes. Als ze ontevreden, ze springen van links naar rechts en vice versa.

En we komen tot de Rodeo Stampede dieren

Om snel naar nieuwe diersoorten, zijn er verschillende voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Zo worden bepaalde dieren alleen geactiveerd als de kaart is uitgebreid en Rodeo voldoende groot is. Voor andere soorten specifieke uitdagingen te overwinnen beweegt, bijvoorbeeld een bepaalde afstand of verschillende diersoorten worden gereden zonder dubbeling sequentieel. Hoe zeldzamer het specifieke type wordt, hoe hoger de natuurlijke uitdaging. Wie wil, kan dan helpen via in-app aankoop en het verwerven van bijzonder zeldzame dieren in ruil voor geld. Een andere optie zijn de boss fights, die men kan betwisten na een bepaald aantal gevulde uitdagingen. Ook hier zwaaien als beloont nieuwe soorten.

map
Adblock
detector