met een prepaid SIM-kaarten Net biedt een handig alternatief voor andere markt - en ook zelfs zeer lage credit cards in tussen. zoals u opladen NettoKOM kan en haalt uw huidige saldo, zullen wij u hier vertellen. Deze instructies gelden voor alle NettoKOM tarieven.

NettoKOM laden: Hoe uw credit voegt

U heeft zojuist een nieuwe SIM ontvangen van NettoKOM en nu heeft de neiging de start balans langzaam naar het einde? Dus dan zegt het vullen deposito's. En daarvoor heb je op verschillende manieren hetzelfde. Of je kunt het krediet namelijk handmatig laden - dus als je het nodig hebt recht. Optioneel, heb je ook de mogelijkheid om uw creditcard automatisch op te laden - een keer per maand of wanneer het huidige saldo op zijn einde loopt.

opladen NettoKOMDe NettoKOM krediet wordt opgeladen eenvoudig. Verschillende manieren waarop u hebt om het te kiezen - handmatig of zelfs geautomatiseerd. (Foto: pixabay / NettoKOM / Redactie)

Handmatig opladen: tak, Internet of ATM

Klassiek U kunt lopen naar de volgende net, als je één van de prepaid-kaarten voor het handmatig laden te kopen. De kaarten, elk ter waarde van 4, 9 of 15 euro beschikbaar is, je meestal in de buurt van de kassa te vinden. Aan de achterzijde is er dan een veld dat moet uitstappen uw krabben. U kunt het dichtstbijzijnde kantoor net door de manier waarop het gebruik van de Net App vinden.

Aangegeven er code - die overigens alleen ontgrendeld nadat u voor de kaart hebt betaald - voer uw ene na uw gratis speed dial 111800 gekozen. Als alternatief kunt u onderstaande code mein.nettokom.de voeren.

Maar Optioneel kun je ook de directe tolheffing in te voeren via mein.nettokom.de als u uw bankgegevens hebt gestort in uw online account. Dan heb je de mogelijkheid om boeken van een bedrag naar keuze daar rond de klok op uw mobiele telefoon.

Maar zelfs bij verschillende geldautomaten krijgen de mogelijkheid om uw beltegoed op te laden. Kijk maar naar uw bank.

NettoKOM credit cardsEen bijzonder kenmerk bij NettoKOM zijn de erkende kleine waarde creditcards. (Foto: NettoKOM)

Automatisch opladen: Doe niets en nog steeds in evenwicht te brengen

Degenen die niet willen zorgen over te maken op een regelmatige basis die landt balanceert op de SIM-kaart, kan ook rekenen op automatisch opladen en voelen in een contract. Er zijn mogelijkheden om geld bij lage troef voorwaarden toe te voegen - bijvoorbeeld van 10 euro - of aufzubuchen maand voor het eerst een maand geld. Voor, maar je moet uw bankgegevens in uw NettoKOM online account te storten.

Met deze optie, echter, is het belangrijk dat u altijd een overzicht van hoeveel telefoon die u te behouden. Bij twijfel moet je je dit te schrijven. Als u over een redelijk bedrag voor je komt, is het misschien de moeite waard te weten over te schakelen naar een ander prepaid model. Echter, in NettoKOM aanvallen kosten bescherming, waarin je zult nooit meer dan 39 euro per maand.

Opvragen saldo gemakkelijk gemaakt

Wat u ook uw mobiele telefoon kosten geld overhouden, loont het altijd om de huidige kredietstatus regelmatig vragen. Dit is zeer snel door een van beide uw

  • de mobiele telefoon speed dial 1155 belt en u uw krediet waardeert of verhuurd aan te kondigen
  • de toetscombinatie *100 # typen en bevestigd met de knop Bellen. Het krediet zal je dan worden weergegeven op het display.

Maar in uw online account omgeving kunt u laten zien u uw huidige saldo. Echter, het scherm zal er verschijnen vertraagd een paar uur. Als je zo bezettoon alleen langer, kan het zijn dat het krediet op dit moment niet wordt weergegeven.

Online vindt u ook een overzicht van uw creditcard gebruik maken van de laatste 24 maanden en kan - als u voor het begin hebben aangevraagd - zie een gespecificeerde.

Tip voor World gebruikers: Wie gebruikt het World tarief, voordelen tijdens het opladen van de weg van een zeer speciale gimmick: Afhankelijk van hoeveel krediet u wordt opgeladen in NettoKOM er namelijk maximaal 300 gratis sms-berichten per maand.