video omzetten naar afbeeldingen

video omzetten naar afbeeldingenVideo Picture Converter converteert verschillende video-formaten in beelden. Het laat het gereedschap om de gebruiker, ongeacht het resultaat van een reeks afzonderlijke afbeeldingen of een geanimeerde GIF is te bestaan.

video omzetten naar afbeeldingen

Video Picture Converter berekend op verzoek van de beeldbestanden in grootte weer, de converter automatisch het contrast scherper of iets kunnen verzachten. Als de gebruiker een GIF, het programma biedt een optie voor het instellen van de snelheid waarmee de animatie moet worden uitgevoerd.

Zet video in beelden

Daarnaast kunt u beïnvloeden met behulp van een schuifbalk of handmatige invoer, welk deel van de video om te zetten. Afronding Video Picture Converter door een speler, die ook speelt de ondersteunde videoformaten, alsmede door een aantal effecten en filters.

  • Ondersteunde invoer formaten: AVI, MPG, MPEG, ASF, WMV, WM, RM, RMVB, VOB, M1V, VOB, DVR-MS

  • Ondersteunde output formaten: JPEG, GIF, BMP, TIFF, PNG, TGA, ICO, PCX videotopictureconverter2

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het installatiepakket van deze gratis volledige versie vindt u een TXT-bestand te vinden. Dit omvat een gebruikersnaam en een registratie code. Met deze informatie, kunt u Video ontgrendelen Picture Converter in de komende 24 uur. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map