met onze Walking Dead: Road to Survival - Tips en Cheats is het gemakkelijk om de overleving bij de ondoden te waarborgen. leren hoe de apocalyps te overleven!

Na Walking Dead: Road to Survival Download spelers zijn in eerste instantie geconfronteerd met een overvloed aan opties! Het is essentieel voor het aanhoudende succes, om de juiste beslissingen in het begin te maken.

Walking Dead: Road to Survival - Tips en Cheats

Walking Dead: Road to Survival - tips en cheats die leiden tot succes

Het spel is een combinatie van structuur en rollenspel. In de bouwfase het doel een beschermd gebied van zombies. Hier is het belangrijk om de juiste grondstoffen te trekken om voedsel te produceren of drugs en wapens te produceren. Sommige producten kunnen vervolgens worden gebruikt in het rollenspel deel, alles is op zich van het team en de strijd tegen de ondoden aan cohesie. In de Walking Dead: Road to Survival - Tips en Cheats zullen we onthullen aan beide delen van het spel de beste strategieën:

tips & Trucs voor de opbouw van de basis

De basis bestaat uit een reeks van gebouwen met verschillende relevantie. Het belangrijkste is het stadhuis. Dit heeft dringend behoefte aan een upgrade, want alleen dan tijdens het spel om andere gebouwen kan worden verwijderd. Bovendien is het oppervlak van de basis is beperkt en zal worden uitgebreid door te upgraden naar ruimte voor extra gebouwen te maken. Om voldoende ruimte voor materialen en goederen te hebben te krijgen, moeten de spelers ook een oogje houden op het kamp. Hier verhogen regelmatige upgrades, de capaciteit en maken een vrijere handling en een beter beheer van grondstoffen en producten. Tip: De meeste upgrades nodig hout, dat is de reden waarom de spelers moeten nadenken over een tweede productie-eenheid. Om een ​​sterke en klaar voor gevecht team te vormen, is er het oefenterrein. Nogmaals, dit moet regelmatig worden bijgewerkt om nieuwe cursussen te ontgrendelen.

tips & Trucs om gevechten, wapens en personages

Geconfronteerd met een uitdaging om te kijken naar de moeite waard van de andere persoon. Dus zijn sterke punten als teamleden en wapens kunnen worden geselecteerd. De meeste vaardigheid om de eerste aanval van de ondoden in de directe omgeving door Scrapper is. In de tweede stap verder of barricadering zombies kan worden verzekerd door armen een hoger bereik van de weg. Bij het opstellen van de teams moet worden gegeven aan een goede mix van beide soorten wapens. Waarbij de selectie van wapens is afhankelijk van het karakter van de speler karakter. Naast het helpen items die worden geproduceerd in de werkplaats of verstrekt als beloning ter beschikking om de strijd voor zichzelf beslissen.

Cheats voor Zombigame

Die na de Walking Dead: Road to Survival Tips verwacht nu cheats zal teleurgesteld worden. Het spel is gratis, maar wordt gefinancierd door middel van in-app aankopen. Wie wil het versnellen van de gameplay heeft om dit te doen met harde valuta. Daarom hebben de ontwikkelaars een focus op zetten, maar toch nuttig items zijn niet onbeperkt munten gratis. Het circuleert op het netwerk APK's die beloven dergelijke zijn aan de ene kant en aan de andere illegale malware.