Android-smartphones: off TalkBack

Android-smartphones: off TalkBack

meegemaakt? Je weet niet waarom, maar plotseling de Android-smartphone met één spreken en kan ook niet meer goed worden bediend? Dan waarschijnlijk de Google Toegankelijkheid is ingeschakeld. Hoe kan de zogenaamde Schakel TalkBack kunnen we laten zien in dit artikel. Voorwaarde: de Google Talk Back App moet worden geïnstalleerd. Als het niet al aanwezig op het apparaat, kunnen ze hier gratis downloaden.

Schakel TalkBackPlotseling werd de telefoon praat met een en het enige frame rond afgetapt pictogrammen worden weergegeven: Wat te doen?

busboy disable intercom

Google intercom Android-smartphones hebben een zeer nuttige praktische gids voor mensen met een visuele handicap of verminderd zicht. De functie kan direct worden geactiveerd tijdens het instellen van het apparaat – maar ook om nadien in de instellingen. En dat kan gebeuren per ongeluk vóór.

Wie vindt plotseling een sprekende telefoon, dus niet direct verwachten van hekserij, maar heeft waarschijnlijk gewoon ergens geplet. maar het probleem is nu niet noodzakelijk plotselinge speech vreugde van de inrichting, maar de nu onbekende werking. Intercom uitschakelen is nog steeds niet zo moeilijk – gewoon een beetje ongewoon.

Intercom uitschakelen DemontageOver de instellingen van het menu, waarin de bus jongen TalkBack kan worden uitgeschakeld krijgen.

uitschakelen TalkBack: Dus het is theoretisch

Eigenlijk is het probleem van de bus jongen niet zo hard op de volgende manier:

  1. Oproepen en zoek toegankelijkheid of inputhulp.
  2. Daar, tikken en selecteer visueel hulpmiddel TalkBack.
  3. Raak de schakelaar aan de bovenkant, zodat deze op Off (positie links) is terug.

Echter, sommige gebruikers in staat zijn om niet te gaan zo eenvoudig als het niet zoals gewoonlijk hun smartphone kunnen werken tegelijk. Het werkt gewoon niet reageren op de gebruikelijke gebaren als te tikken en scrollen. Dit heeft ook te maken met de bus jongen. Plotseling pictogrammen worden alleen ingelijst groen of blauw als u tikt op, maar verder gebeurt er niets. Wat te doen?

Dubbelklik op hulp

De truc in dit geval is om gewoon herhalen Tik twee keer snel, laten we zeggen, een dubbel Als u het pictogram te maken als het eenmaal is ingelijst in het groen of blauw. Iedereen die wil om het menu te openen, zodat je zelfs op het pictogram Menu, zodat een kader wordt weergegeven, en vervolgens nog twee keer raak het pictogram om te landen op de gewenste locatie.

de rol in spraakstand je gewoon niet, zoals gebruikelijk, om een ​​vinger te nemen. Het moet het scherm aanraakt twee vingers, bijvoorbeeld, midden en wijsvinger.

Intercom uitschakelen leren operatieWie wil er nog steeds gebruik van TalkBack kan worden doorgegeven van Google introduceert de vorm van kleine lessen.

Gebruik deze gebaren kunnen nu navigeren zoals hierboven vermeld in de instellingen en TalkBack uit te schakelen: Dus tik altijd een tijd totdat het kader verschijnt, tik tweemaal op om het betreffende menu te openen. scrollen met twee vingers. Dit vereist een beetje oefening, maar niet snel zorgen te maken, zodat u niet van deze onbekende modus weer uit. De inrichting zoals Wat vibratie bij het typen wanneer talkback actief. Zo kunt u er zeker van zijn dat je acties goed uit te voeren.

Wie TalkBack wil de andere kant te gebruiken, kan worden geven een kleine introductie tot testfaciliteiten in de vorm van lessen in staat zijn om het apparaat te bedienen na vloeistof na het inschakelen van Google. Wie heeft meer hulp in de exploitatie van haar smartphones, kan echter ook, bijvoorbeeld, een blik op de Samsung Galaxy S5 gooien handmatig downloaden of te downloaden onze database voor meer handleidingen en hulp te raadplegen voor telecommunicatie.

map