Gratis volledige versie: invoegen watermerken in video'sVideo Watermark Maker biedt video's met watermerk. De helper beschermt home video's of films van alle soorten van illegaal kopiëren.

Maak watermerken en plak

Video Watermark Maker voegt een willekeurige watermerk in bewegende beelden. Naast tekst en afbeeldingen kunnen worden weergegeven in een continue beeldsequenties. Optioneel kan worden gebruikt één of meer watermerken in video's. Het watermerk kan alleen getoond op een willekeurige afstand of continu. Geautomatiseerde schalen van het watermerk zorgt ervoor dat de grootte blijft onafhankelijk van de videoresolutie gelijk. Andere opties, zoals een preview-functie en een tijdbesparende batch mode de video volledig tool.

conclusie

Met Video Watermark Maker gebruikers toe te voegen watermerk in een mum van tijd in hun eigen video's. De Duitstalige hulpmiddel steunt vereist dat de gebruiker geen speciale technische kennis.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Nadat u Video Watermark Maker gebruikers te installeren kunnen de software die welke zijn opgenomen in het bijgevoegde tekstbestand serienummer binnen de 24-uurs actieperiode de volledige versie te ontgrendelen. Hiervoor is een actieve verbinding met het internet is vereist. Daarnaast is de setup biedt optionele, om een ​​klein programma met de naam Software Informer op de computer te spelen. Deze extra instrument geeft informatie over bijgewerkte versies van het programma en is niet nodig voor de werking van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.