Download de beste Civ 6 mods gratis!

Download de beste Civ 6 mods gratis!

Wie Civ 6 Mods onderzocht deze plek in de toekomst in de Steam Workshop, waar creatieve gamers of Civilization bieden 6 fanbase hun eigen aanpassingen beschikbaar zijn om hun eigen game-ervaring te verfijnen na 6 Civilization downloaden en toevoegen van nieuwe functies.

Meer plezier met de beste Civ 6 Mods

In de nieuwe beschaving 6 Update eindelijk modding gereedschappen en Steam Workshop integratie aan boord, zodat de Civ 6 mod community grote en kleine aanpassingen nu kan maken met de officiële zegen van de ontwikkelaar bedrijf Firaxis zelf. Met de nieuwe modding gereedschappen creatieve gamers wenden tot verschillende schroeven van de populaire turn-based strategy game en ga met de Civ mods VI om innovatieve veranderingen in de gameplay. U kunt de rest van de fans in te delen en delen van de Civ 6 mods op Steam Workshop met andere gamers.

Civ 6 ModsWe laten zien waar de spelers de beste Civ vinden 6 Mods! (Foto: civilization.com/Redaktion)

Hoe de Civ 6 mods installeren?

Echter Civ 6 mods zijn niet alleen beschikbaar via de Steam Workshop. Er zijn al lange tijd verschillende Civilization 6 aanpassingen waarmee gamers te animeren de game-ervaring. De eerste stop voor Civ 6 Modder is het forum van Civfanatics.com waar tal van Civ mods zijn 6 beschikbaar om te downloaden. Wie 6 mods wil één van de beschaving te installeren, creëerde een mods submap in de gebruikersmap van Civilization 6, die, bijvoorbeeld, in het pad … \ Documents \ Mijn Games \ Sid Meier’s Civilization IV is te vinden.

The Mod bestanden uitgepakt de gamer in een subdirectory in de nieuwe map Mods en de Civ VI Mods menu Aanvullende inhoud activeert. Voordat het overschrijven van de game-bestanden moet de gebruiker een back-up van de originele bestanden te maken. Meer leesbare instructies worden meestal opgenomen in het readme-bestand van de modders.

Hoe is 6 modders zich Civ?

Degenen die willen zes modders in een ongecompliceerde manier om Civ zijn, toegang tot het bestand gewoon Eras.xml in de installatiemap en invloeden met gewijzigde waarden de start voorwaarden van het spel. Als de speler aan de andere kant op zoek naar de beste mods voor Civilization 6, vindt hij in Civfanatics.com Forum waaronder de Fan Verbeteringen Patch hier om de snelheid van het spel van invloed op als u wilt. Op deze manier is het mogelijk om al te lange periodes veel sneller te overwinnen

Civ 6 Mods Fan Verbeteringen PatchMet de ventilator Verbeteringen Patch Civ 6 gamers verandert de snelheid van het spel. (Foto: forums.civfanatics.com).

ijzer uit historische onjuistheden en blunders

echter, die veel belang hecht aan historische authenticiteit, pikt hier voor Civ 6 Mod Historicity ++, die een aantal historische fouten en onnauwkeurigheden dat zes-ontwikkelaars om beschaving te ondermijnen gecorrigeerd.

Begin annuleren voordelen van de computer tegenstanders met Civ VI Mods

Nuttig voor Civilization zes nieuwkomers, is de Mod Soepeler Moeilijkheid dat oneerlijke voordelen start de computer tegenstander geëlimineerd, zodat de gamer grotendeels aan het begin van het spel van de invasie van vijandelijke eenheden wordt gespaard. Meer info hier

map