Google Play Store Inloggen werkt niet: Wat kunt u doen? 2023

Google Play Store Inloggen werkt niet: Wat kunt u doen?

Eigenlijk zou men graag een app te downloaden – maar de Google Play Store Inloggen zal niet helemaal? Dit kan verschillende oorzaken hebben. We hebben de meest voorkomende problemen en oplossingen gevonden samengesteld.

Op Google Play store nauwelijks een Android-gebruiker passeert. De enorme App Market is de tegenhanger van Apple’s App Store – gewoon met talloze APK’s voor Android-gebruikers. Daarom is de gratis Google Play Store-app op de meeste apparaten is vooraf geïnstalleerd af fabriek – maar biedt zelf ook voor degenen die nog niet over de app. De winkel biedt alles wat een Android Heart: Ze variëren van apps en games op muziek en films naar e-books – allemaal gebundeld op één plek. Bovendien, Google heeft altijd een oogje op de beschikbare Store om apps te downloaden. Dus malware wordt direct geregeld in bijna alle gevallen.

Google Play Store InloggenDe Google Play Store Inloggen niet werkt? Deze tips helpen. (Afbeelding: Google / Redactie)

Vervelend is het daarom als men er niet in slaagt de Google Play Store login en kan niet zoeken naar apps. Problemen oplossen echter, heeft de gebruiker verschillende opties beschikbaar.

Google Play Store ingelogd: Poort naar de app markt

Sinds Google’s voormalige Android Market met Google Music, films en boeken is aangesloten, de winkel fungeert als een echte all-round pakket voor Android-gebruikers. Hier, net als bij Google is gemeengoed geworden, allemaal gemakkelijk te bereiken via de Google login. Zeg: De Google-mail adres is ook de sleutel tot de Play Store. Niet het inloggen, kunt u niet langer niet alleen de e-mailservice, de Drive-account of andere bijbehorende functies, maar ook de winkel te bereiken niet. En vaak is het gewoon in een alledaags ding: het wachtwoord of gebruikersnaam.

  Fantasy Screensaver with animated wallpapers

Google Play Store Inloggen HelpVoor inlogproblemen de Google Help kan worden aangevraagd. (Afbeelding: Google / Screenshot)

Wachtwoord of gebruikersnaam

Als de Google Play Store Inloggen niet mogelijk, omdat je je gebruikersnaam – zodat uw Googlemail- of Gmail-adres – u of uw wachtwoord bent vergeten dat je kunt u deze gemakkelijk terugvinden. Google biedt dit feit verschillende opties.

Als er geen gebruikersnaam – dat het e-mailadres – kunt u eenvoudig op Zoek Mijn account tikt. In het volgende scherm kunt u een e-mailadres of geef een telefoonnummer dat u hebt gekoppeld aan uw Google-account. u niet over deze informatie beschikt, kunt u Hulp vragen aan Google en landt op een pagina waar u uw probleem te kiezen bij de inschrijving. In verdere stappen, Google helpt.

maar je kan het gewoon partout zijn wachtwoord niet meer weet, Google biedt de mogelijkheid voor rekening te hulp gevraagd. Hiervoor kunt u gewoon op onder de blauwe knop Inloggen Hulp nodig? Klik of tik. U kunt u zich aanmelden met een ander account wanneer u een tweede.

gewoon wilt u uw wachtwoord opnieuw in te stellen en hebben de Help-link wordt geklikt, stel jezelf naar Google nu geleidelijk wat hulp beschikbaar. Kan je niet geholpen worden, kunt u op Probeer een andere vraag proberen. Deze opties zijn beschikbaar:

Google Play Store WachtwoordWie heeft zijn wachtwoord vergeten wordt gelijkgesteld verschillende paden om uit te kiezen. (Afbeelding: Google / Screenshot)

  • In de eerste plaats zullen u het laatste wachtwoord dat u het zich herinnert in te voeren.
  • Heeft u enig idee kunt u kijken om te laten zien een opdrachtprompt op uw smartphone verbonden zijn dat met ja moet worden bevestigd.
    * Hebt u niet gekoppeld een smartphone, kan Google u een sms met een verificatiecode naar uw opgeslagen telefoonnummer. Optioneel kunt u ook laten noemen – dit is ook mogelijk met vaste nummers.
  • Je moet uiteindelijk hebt ingevoerd een “back-up e-mail adres”, waarop Google kan nu een code te sturen.
  • Helpt niet ook dat Google biedt u een geheime vraag die u tijdens de registratie hebt opgegeven.
  • Kun je je niet op deze vraag, laat staan ​​herinner me het antwoord, zal Google vragen om wanneer u uw eerste Google-account hebt aangemaakt over. volstaan ​​maand en jaar.
  • Ten slotte is er de mogelijkheid om een ​​e-mailadres dat onmiddellijk kan worden geraadpleegd op te geven. Er Google stuurt een verificatiecode, die u vervolgens kunt invoeren van de login.
  "Ik verklaar hierbij oneens": Privacy oppositie als Facebook Hoax

Reset Google Play Store InloggenEen van deze manieren moeten helpen het wachtwoord resetten. (Afbeelding: Google / Screenshot)

Laat al deze mogelijkheden niet werken, maar ook naar Google uit ideeën. Niettemin, in dit brede scala aan opties zou eigenlijk zijn er een goed functionerende. Mocht u altijd problemen hebt, maar je comfortabel in je wachtwoord en gebruikersnaam te voelen, kan dit te wijten zijn aan een Google intern probleem dat de Google Play Store Inloggen werkt niet.

Andere problemen: Google helpt

Afgezien van de reeds getoonde bovenstaand overzicht, die kan worden bereikt door middel van deze Google-pagina, kunnen andere problemen worden geselecteerd. Google dan steunen op weg om weer opnieuw te maken van de rekening.

Als de hele Play Store niet alleen toegankelijk zijn, maar kan ook het gevolg zijn van een interne storing. kunt u informatie krijgen over allestörungen.de inmenging van enig internetdiensten. Soms helpt het alleen maar te wachten gewoon een beetje, als er iets anders past. Dan is de Google Play Store Inloggen moet ook weer mogelijk zijn.

map