verander de nieuwe tabblad in Chrome - hoe het werkt!

verander de nieuwe tabblad in Chrome – hoe het werkt!

altijd dezelfde pagina wordt standaard weergegeven in Chrome in een nieuw tabblad. Ontdek nu hoe het te krijgen kan nieuw tabblad in Chrome te wijzigen.

Chrome is veruit de meest gebruikte browser in de wereld vanwege de talrijke extra functies, personalisatie opties en surfsnelheid. Hier kunt u de nieuwste versie van Google Chrome gratis. Zoals in de meeste browsers, is het ook mogelijk met Google Chrome om verschillende tabbladen te openen in een venster. Om het nieuwe tabblad in Chrome te veranderen, raden wij vereist een kleine extra programma, aangezien deze functie niet wordt ondersteund door de Google-browser.

Nieuw tabblad ‘verandering in Chrome met New Tab Redirect

Omdat de functie om de pagina ‘Nieuw tabblad veranderen niet wordt ondersteund door Chrome, moet je om te helpen met een klein en vrij toestel. Met de add-on New Tab Redirect het is in feite goed mogelijk naar een pagina die wordt aangeroepen als een nieuw tabblad wordt geopend in te stellen. Hoe dit werkt wordt uitgelegd.

voorwaarden een "nieuw tabblad" – definiëren pagina:

Om de pagina ‘Nieuw tabblad in Chrome te veranderen, is het raadzaam om de nieuwste versie van Google Chrome te installeren. Om de add-ons te downloaden een internetverbinding nodig. Als alternatief kan het programma ook worden gedownload naar een andere pc en installeren via USB-stick.

Zo bepaalt men de pagina die wordt geladen wanneer u een nieuw tabblad opent:

Om de pagina ‘Nieuw tabblad verandering in Chrome, moeten de volgende stappen worden gevolgd:

  1. Download de gratis addons "New Tab Redirect" vanuit de Chrome Web Store

  2. Installatie van Addons "New Tab Redirect" dubbelklikken.

  3. Nu de opties van de add-met één klik op "Opties instellen" worden genoemd.
    Nieuw tabblad 'verandering met Chrome

  4. Hier de vereiste URL moet worden geladen wanneer u een nieuw tabblad opent, onder "redirect URL" worden ingevoerd. Zorg moet worden genomen om ervoor te zorgen dat de volledige URL, met inbegrip "http: //" in het veld is ingevoerd / geplakt.

  5. Door te klikken op de knop "Save" De instellingen worden opgeslagen en wanneer u een nieuw tabblad opent, wordt de opgegeven URL automatisch geladen.

map